سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

مشهود بودن پروتئین بیشتر موجود درعدس در مقایسه با گوشت گاو

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است به طوری که مقدار پروتئین موجود در 15گرم عدس، بسیار بیشتر از 15 گرم گوشت گاو است.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عدس دارای لعاب زیادی است و می توان به عنوان مُسهل برای درمان ناراحتی های روده مورد استفاده قرار داد.  وی تشریح کرد: علاوه بر پروتئین، عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامین‌های گوناگون از جمله ویتامین ب و مواد معدنی همچون آهن، کلسیم و فسفر است.

نقشی با توصیه به مادران شیرده ادامه داد: عدس زیاد کننده ترشحات شیر است و مادران شیرده  می توانند در برنامه غذایی خود قرار دهند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی  یادآور شد: کارشناسان آرد عدس بو داده را برطرف کننده طبیعی برای تشنگی می دانند.

وی اظهار داشت: غِرغِره آب عدس پخته شده برای درمان زخم های دهان و گلو موثر است.

نقشی تاکید کرد: مصرف نمودن عدس پخته با سرکه تقویت معده و برطرف کردن گاز معده را در پی خواهد داشت./س
 
 
برچسب ها: عدس ، گوشت ، گاو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.