سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در شورای شهر مطرح شد

نیاز شهر تهران به بیش از 9هزار کیلومتر شبکه فاضلاب/احداث بوستان ویژه معلولان و نابینایان

شهر تهران به بیش از 9 هزار کیلومتر شبکه فاضلاب نیاز دارد که در 18 سال گذشته که کارشبکه فاضلاب شهر تهران شروع شده تنها 5 کیلومتر از این شبکه احداث شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در ادامه جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران با اعلام این خبر افزود: با این شیوه تکمیل شبکه فاضلاب 20 سال دیگر طول می کشد تا کار به اتمام برسد و این درحالی است که لوله فاضلاب بیش از 40 سال عمر مفید ندارد و زمانی که کار تمام شود دوباره باید لوله ها نوسازی شوند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری اظهار داشت: اعتراضات مردم به سامانه‌های 137 و 1888 باعث می شود شهرداران مناطق کار حفاری را تعطیل کنند و این موضوع منجر به کندی کار می شود.

سالاری با اشاره به اینکه توانمندی سازمان آب و فاضلاب احداث سالانه هزار کیلومتر شبکه فاضلاب است تصریح کرد: از شهرداران مناطق درخواست می‌کنم با وجود اعتراضات ناشی از حفاری‌ها به شرکت آب و فاضلاب اجازه دهند کار خود را ادامه دهند و اعتراضات مردم را جدی نگیرند.

احمد دنیا مالی رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: من به عنوان یکی از موافقان این طرح از شرکت فاضلاب درخواست می کنم این رابطه را دو طرفه برقرار کنند.

وی ادامه داد: از قدیم با شرکت فاضلاب بر روی روشهای جدید حفاری بحث داشتیم اما متاسفانه شرکت فاضلاب با وجود اینکه توان مهندسی لازم برای استفاده از روشهای جدید حفاری را در دست دارند اما هنوز از روشهای دستی استفاده می‌کنند.

دنیا مالی با تاکید بر اینکه تمام محورهای شهر با روشهای دستی از بین می رود بیان داشت: ما شکایات مردمی زیادی به خاطر اینکه این شرکت عرض معبر را میگیرد که مشکلات زیادی برای تردد ایجاد می‌کنند داریم.

دنیا مالی از شرکت فاضلاب تهران انتقال مجانی شبکه‌های آب و فاضلاب برای طرحهای توسعه‌ای پروژه‌های درخواست کرد و گفت: بر اساس قانون این انتقال باید به صورت مجانی انجام شود در حالی که نه تنها مجانی نیست بلکه پولهای کلانی از شهرداری می‌گیرند.

اقبال شاکری یکی دیگر از اعضای شورای شهر در دفاع از این طرح گفت: شرکت فاضلاب توان و ظرفیت بالایی برای کار دارد و هر اختلالی در روند کار این شرکت خلاف رفاه شهروندان ، بهداشت آینده و آبیاری فضای سبز است. 

معصومه آباد یکی دیگر از اعضای شورای شهر با اشاره به اینکه هزینه های حفاری فاضلاب درنهایت از مردم گرفته میشود گفت: چون مردم توانایی پرداخت این هزینه‌های گزاف را ندارند پروژه‌ها متوقف می شود.

وی ادامه داد: در بزرگراه امام علی(ع) پروژه فاضلاب شهرداری با کندی انجام می شود و این موضوع ترافیک و مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده است که از شرکت فاضلاب درخواست می‌کنم تقدم و تأخر را در اجرای پروژه‌ها رعایت کنند.

این مصوبه با اکثریت آراء به تصویب اعضای شورای شهر رسید تا بر اساس آن ارقام ابلاغی به شرکت فاضلاب از ارقام مصوب سال 92 تجاوز نکند تا زمانی که مصوبه جدید ارائه شود.

*احداث بوستان ویژه معلولان و نابینایان

حجت الاسلام والمسلمین ناصحی عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه جلسه علنی شورای شهر با بیان این مطلب افزود: اعضای کمیسیون فرهنگی اجتماعی با اصل این پیشنهاد مخالفتی ندارند که بوستانی تعبیه شود و دارای گلهای مخصوص نابینایان باشد اما درحال حاضر به نفع نیست که بوستان بزرگی را به این منظور اختصاص دهیم.

وی ادامه داد: پیشنهاد می‌شود درمجتمع‌های فرهنگی و رفاهی مخصوص معلولان و نابینایان به صورت پایلوت بوستانهایی احداث شود و در صورت بروز نتیجه مطلوب بوستانی برای این منظور احداث شود.

حجت الاسلام و المسلیمن ناصحی با اشاره به اینکه در شهر تهران 4 مدرسه مخصوص معلولان و نابینایان وجود دارد خاطر نشان کرد: پیشنهاد کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر این است که در مدارس مخصوص نابینایان از جمله مدرسه محبی، واقع در بلوار آیت الله کاشانی ، مدرسه نرگس، مدرسه خزائلی و مدرسه عبد العظیم در شهر ری این بوستان گل به صورت پایلوت احداث شود و در صورت نتیجه دادن یکی از بوستانهای بزرگ را برای این منظور در نظر بگیریم.

 الهه راستگو منشی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه گفت: اختصاص یک مرکز برای کم بینایان و نابینایان قابل اجرا است و  جزو وظایف شهرداری محسوب می شود که احداث آن هزینه زیادی را در بر نخواهد داشت.

احمد دنیا مالی نیز با اشاره به اینکه تمام شهر، دارای مشکل تردد برای نابینایان است اظهار داشت: پیشنهاد می شود یک بوستان کوچک احداث کنیم و شبکه های دسترسی آن را طوری طراحی کنیم که تمام استانداردهای عصای سفید در آن لحاظ شود.

وی خاطر نشان کرد: احداث این بوستان حدود 4 ، 5 سال طول می‌کشد تا به سرانجام برسد و بهتر است این پیشنهاد تصویب شود تا برخی از حقوق شهروندی نابینایان محقق شود.اصل طرح به تصویب اعضای شورای شهر رسید.

 *تغییرات طرح تفصیلی و طرح جامع باید مصوبۀ شورای شهر را داشته باشد

علی رضا دبیر رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به این مطلب افزود: حرف یک نفر نظر شورا نیست نظر شورا با مصوباتش مشخص می شود و چیزی که به عنوان مصوبه از شورا بیرون می‌رود اهمیت دارد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه روابط عمومی شورا بهتر است در ارسال پیامکها دقت کند اظهار داشت: اگر شخصی رأی منفی درباره یک مصوبه داشته باشد زمانی که آن طرح به تصویب شورا برسد باید از آن دفاع کنیم چرا که مصوبه با رأی اکثریت مصوبه می‌شود و بر نظر شخصی ارجحیت دارد.

دبیر خاطر نشان کرد: از وزارت مسکن و راه و شهرسازی خواهشمندم تغییرات طرح تفصیلی و طرح جامع را با هماهنگی شورای شهر تهران انجام دهند.

انتهای پیام/


 

برچسب ها: ارسال ، مسکن ، وزارت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.