به گزارش
خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران محمدعلی پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90مجلس شورای اسلامی در نهمین نشست دبیران ستاد مرکزی صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان دستگاه های ملی و استان ها که عصر امروز در وزارت کشور برگزار شد گفت: یکی از مهمترین پرونده هایی که در کمیسیون اصل 90 شکایات پیرامون آن بسیار زیاد بوده موضوع حجاب و عفاف است.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در یکی از بندهای گزارش ویژه حقوق بشر موضوع مرگ آزادی از طریق اعمال اجبار به زنان و جلوگیری از حجاب است و آن ها درصدد هستند تا بگویند موضوع حجاب و عفاف تناقض آشکاری با حقوق شهروندی دارد که بنده آن را با صراحت رد می کنم.
پورمختار اظهار داشت: به طور حتم اگر نیروی انتظامی و بسیج در کشور ما وجود نداشت باید فاتحه حجاب را می خواندیم.
رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که موضوع حجاب و عفاف در کشور ما مغفول مانده است اظهار داشت: گسترش حجم روابط نامشروع، طلاق و موضوعاتی از این قبیل نشان می دهد که شرایط فعلی کشور باید کنترل شود و برنامه ریزی سالانه برای مقوله حجاب و عفاف صورت گیرد.
وی تاکید کرد: متاسفانه تا به امروز هیچ گزارش تحلیلی از عوامل بی حجابی به مجلس شورای اسلامی ارائه نشده است و بنده پیشنهاد دارم که در این زمینه دستگاه های اجرایی باید به صورت اجرایی وارد عمل شوند.
پورمختار تاکید کرد: وزارتخانه ها باید بستر و زمینه رعایت حجاب و عفاف را به صورت شفاف در نهادهای مربوط به خود ایجاد کنند.
انتهای پیام/