وی تشریح کرد: کارشناسان گوشت بوقلمون را به دلیل دارا بودن بافت ویژه، هنگام طبخ حجم خود را از دست نداده و به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع شده، کمترین سطح کلسترول و عدم دارا بودن چربی میانبافتی در مقایسه با گوشت قرمز، از اهمیت بسیاری برخوردار می دانند.
نیکسان ادامه داد: سالانه از هر بوقلمون ماده بومی 40 تخم حاصل می شود.
کارشناس مسئول سایر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گوشت بوقلمون منبع خوبی از ویتامینهای آ، ب1، ب3، ب6، ب12 و املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسیدآمینه تریپتوفان به شمار میرود.
وی از مهم ترین مراکز پرورش بوقلمون بومی در استان گفت و اظهار داشت: تبریز، مرند، اهر، آذرشهر و بناب در پرورش بوقلمون بومی سرآمد شده اند.