سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

وِرمی کمپوست تاثیرگذار در اصلاح خصوصیات بیولوژیک خاک

مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک با استفاده از وِرمی کمپوست اصلاح می شود.

احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: محقّقان میزان عناصر اصلی و غذایی این کود را در مقایسه با سایر کودها بیشترعنوان نموده اند.

وی  تصریح کرد: توسعه کشاورزی پایدار، مقابله با خشکسالی، جلوگیری از تخریب خاک، امکان تولید محصولات ارگانیک، ایجاد اشتغال پایدار و به نوعی تولید ثروت را می توان با بهره گیری از وِرمی کمپوست محقّق دانست.

 بایبوردی ادامه داد: بهتر است بدانیم که مواد محرّکه رشد گیاهی نظیر ویتامین ها به ویژه ب-12 در این کود وجود دارد.

مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از وجود عناصر غذایی فراوان در وِرمی کمپوست گفت و یادآور شد: وِرمی کمپوست علاوه بر دارا بودن عناصری مانند ازت، پتاسیم و کلسیم از عناصری میکروبی نظیر آهن، روی مس و منگنز نیز بهره می برد.

وی اظهار داشت: این کود آسان تر و سریع تر از بیوکمپوست فرآوری می شود.

بایبوردی تاکید کرد: وِرمی کمپوست به دلیل برخورداری از خاصیت اسفنجی، علاوه بر نگهداشت و آزادسازی تدریجی موجود، ضمن مقابله با کمبود آب در شرایط خشکسالی، باروری و حاصلخیزی اراضی غیرقابل کشت، شور و کوهپایه ها را نیز در پی دارد./س
 
 
برچسب ها: وِرمی ، کمپوست ، خاک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.