به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، ایراندخت عطاریان مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در جمع معاونین با اشاره به تاکید و رهنمودهای مقام معظم رهبری برلزوم مبارزه با فساد اداری و ضرورت ارتقای سلامت اداری گفت: جهت گیری فعالیتهای صندوق بازنشستگی کشوری مبتنی بر فرمایشات و رهنمودهای عالمانه و راهگشای مقام عظمای ولایت خواهد بود و این صندوق تلاش دارد با شفاف سازی، حاکمیت قانون، حذف سلایق و تصمیم گیریهای غیر کارشناسانه، بهبود نظارت برامور مالی و ایجاد محیط سالم برای رشد فعالیتهای اقتصادی، گامهای اساسی برای تحقق بخشیدن به فرامین مقام معظم رهبری (مد ظله العالی )را بردارد.
وی مبارزه با ویژه خواری، پیش گیری از سواستفادههای احتمالی در برخی از گلو گاههای اقتصادی و حاکمیت اجرای قانون بر فعالیتهای شرکتها را از دیگر اقدامات صندوق بازنشستگی کشوری در جهت ارتقای سلامت اداری دانست و افزود: باید بسترهای مفاسد اقتصادی را از بین برد و تشکیل شورای نظارت بر فعالیتهای اقتصادی شرکتهای صندوق بازنشستگی کشوری در همین راستا قرار دارد لذا مراقبت و صیانت از اموال، سرمایه ها و دارایی های بازنشستگان جزو وظایف و تکالیف قانونی است که مدیران وکارکنان این صندوق در اجرای آن باید اهتمام ورزند.
عطاریان اظهار داشت: باید با عزم ملی و مدیریت جهادی، ساختارها، روشها و شیوههای نظارتی را در جهت ارتقای سلامت اداری مالی و اقتصادی اصلاح وبازنگری کرد و در صورت لزوم ساختارهای جدیدی را ایجاد و جایگزین کرد تا از این طریق شرکتهای اقتصادی از هر گونه آلودگی و تخلفات مالی مصون بمانند.
عطاریان تاکید کرد: ماموریتهای صندوق بازنشستگی کشوری در حوزههای سرمایه گذاری براساس اسناد بالادستی از قبیل سند چشم انداز بیست ساله، قوانین برنامه توسعه اقتصادی ،اجتماعی و فرهنگی، اصل 44 قانون اساسی قابل تعریف است.
وی افزایش بهره وری کار و سرمایه و شفاف تر شدن جریان اطلاعاتی شرکتهای زیر مجموعه صندوق را از جمله محورهای اساسی الزامات ادامه حیات اقتصادی در بازار سرمایه عنوان کرد.
این مقام مسئول اظهار داشت: برخی از شاخصهای اصلی شفافیت جریان اطلاعات مالی شرکتها، تدوین گزارشات، شناخت پتانسیل سود آوری، برنامه و بودجه و مقایسه با عملکرد و همچنین شناسایی نقاط ضعف، قوت، تهدیدات و فرصتها توسط هستههای متمرکز کارشناسی مستقر در صندوق دانست.
به گفته مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری مکانیزمهای نظارت در بخشهای اقتصادی با رویکرد تقویت فعالیتهای اقتصادی و ایجاد فضای کسب و کار سالم انجام میگیرد و بطور قطع نتایج نظارت سیستماتیک و هدفمند برحوزههای اقتصادی و ارائه آن به مقامات مسئول موجب بالندگی، رشد و شکوفایی و پیشرفت اقتصادی کشور خواهد شد.
انتهای پیام/