به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگران مرکز یزد
اين شاعر برجسته استان يزد با بيان اينكه آذريزدي زندگي عجيبي داشت، عنوان كرد: به طور قطع خواندني ترين كتاب مهدي آذريزدي، كتاب داستان زندگي خود اوست كه بايد روزي منتشر شود.
وي با اشاره به پيشرفت هاي مهدي آذريزدي به رغم بي سوادي و روزگار سختي كه مي گذراند، بيان كرد: او با وجود اينكه به مدرسه و دانشگاه نرفت اما تنها دوست و همراهش كتاب و مطالعه بود و آنچه پيشرفت او را رقم زد، خودشناسي استاد آذر بود.
محمدي تاكيد كرد: براي ادامه راه آذريزدي، يزد بايد كانون و پايتخت ادبيات داستاني كودك و نوجوان شود و موج اين حركت بايد جهاني شود.
این فرهیخته خاطرنشان كرد: آذريزدي، خود و استعدادش را شناخت و از استعداد خود در راه شناخت گذشتگان براي كودكان و آموختن علم و اخلاق و ادب به كودكان و نوجوانان استفاده كرد.
وي، مراجعه آذريزدي به كتب كهن و قرآن كريم را مهمترين ويژگي آثار او دانست و يادآور شد: نقل داستانهاي قرآني و داستانهايي از كليه و دمنه، گلستان سعدي و ... سبب ماندگاري آثار مهدي آذريزدي شد.
محمدي با بيان اينكه آذريزدي محبوب همه كودكان ايران زمين است، خاطرنشان كرد: كمتر كسي را از نسل گذشته را مي شناسيد كه كتاب "قصه هاي خوب براي بچه هاي خوب" آذريزدي را نخوانده باشد و همه بزرگان كشور ما با آثار آذريزدي آشنا هستند.
وي با اشاره به سفر مقام معظم رهبري به استان يزد نيز عنوان كرد: در اين سفر، آذريزدي با مقام معظم رهبري در جمعي ديدار داشتند و ايشان به تعريف و تمجيد از كتابهاي آذريزدي پرداختند كه اين مسئله كمي نيست و نشان از فاخر بودن آثار استاد آذريزدي دارد.
اين مراسم با حضور جمع محدودي از ياران و دوستان مهدي آذريزدي از جمله حسين مسرت، غلامرضا محمدي و ... برگزار شد.
استاد مهدي آذريزدي كه از او به عنوان پدر ادبيات كودك و نوجوان ايران زمين ياد مي شود، در سال 1300 در يزد به دنيا آمد و در 18 تيرماه سال 1388 در بيمارستان آتيه تهران درگذشت.
مزار او هم اكنون در حسينيه خرمشاه يزد قرار دارد./س