سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد

"تعرفه‌ حق فنی" وجود دارد/ افزایش دولت برای تعرفه‌ حق فنی باطل می‌شود

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تعرفه‌ حق فنی همچنان اجرا می‌شود، گفت: دیوان عدالت مصوبه‌ دولت را باطل نموده اما بخش نامه‌ قبلی در مورد تعرفه‌ حق فنی وجود دارد.

رسول دیناروند، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  با اشاره به اینکه دیوان عدالت اداری معمولا وارد محتوای مباحث نمی‌شود، بیان داشت: ابطال حق فنی به این معنی نیست که گرفتن تعرفه‌ی حق فنی از نظر موضوعی کاری خلاق و اشتباه است.

وی با بیان اینکه دیوان عدالت بر این اساس که در قانون بیمه همگانی تعیین تعرفه‌ی دارویی که به هیات دولت اختیارش داده نشده آن بند را ابطال کرده است، افزود: قبلا هم دیوان عدالت وارد این موضوع شده بود و صرفا از لحاظ تطبیق قانون آن را باطل کرده است.

رئیس سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه تعرفه‌ی حق فنی ناحق نبوده و کاری درست و قانونی است ادامه داد: ممنوع کردن گرفتن حق فنی یعنی خدمت حرفه‌ای داروسازی نادیده گرفته شود و حضور مسئولین فنی در داروخانه‌ها ضروری نیست.

وی گفت: داروخانه‌ها نباید افزایشی که دولت برای تعرفه‌ی حق فنی قائل شده است را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه داروخانه مرکز ارائه خدمات پزشکی و دارویی است، تصریح کرد: در هیچ جای دنیا داروخانه فروشگاه محسوب نمی‌شود، لذا حضور و نظارت پزشک داروساز برای ساخت داروهای ترکیبی، ارائه مشاوره‌ی دارویی، نسخه پیچی و همچنین نظارت بر ارائه داروهای بدون نسخه به بیماران، بسیار ضروری است.

دیناروند اخذ حق فنی را از سوی وزارت بهداشت و درمان و سازمان غذا و دارو کاملا قانونی دانست و گفت: امیدواریم بتوانیم راهکاری قانونی پیدا کنیم تا تعرفه‌ی حق فنی به درستی اجرایی شود و دیوان عدالت نیز طبق قانون باید بخشنامه‌ها و مقرراتی که در راستای موازین قانونی وضع نشده‌اند را باطل کنند.

به گفته‌ی رئیس سازمان غذا و دارو، دیوان عدالت، محل رجوع مردم برای شکایت از تصمیمات دولت است و ابطال حق فنی طبق اظهار نظر نمایندگان وزارت بهداشت و درمان در جلسه‌ی دیوان عدالت اداری بدون شکایت انجام شده است.

وی همچنین در خصوص تبعات تصمیم دیوان عدالت خاطرنشان ساخت: دیوان عدالت لزوما نباید وارد محتوا شود و تصمیمی بگیرد که به نفع جامعه‌ی داروسازی نیست، زیرا خدمتی که از سوی داروسازان ارائه می‌شود، اگر تعرفه‌ای برای آن قائل نشویم، در واقع ارزش آن خدمات را نادیده گرفته‌ایم.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
علی
۱۷:۱۰ ۱۹ تير ۱۳۹۳
وقتی صد نفر قاضی در هییت عمومی دیوان عدالت اداری دوره هم جمع میشن و مصوبه ای رو خلاف قانون تشخیص میدن یعنی خلاف قانون بوده و اون صد نفر قاضی نظر مشورتی دادن و گرفتن حق فنی رو غیر قانونی میدونن و طبق قانون رای هیات عمومی دیوان لازم الاجراست و مستنکف از خدمت دولتی منفصل میشه
اگه کسی جرات داره رای دیوان رو اجرا نکنه
بنیامین ق
۲۳:۰۴ ۱۷ تير ۱۳۹۳
همچین تصمیماتی واقعا باعث تاسفن، یعنی هر کی که بخواد کارشو درست انجام بده باید از حقوقش محروم باشه،این از معدود قوانینیه که خیلی خوب در کشور رعایت میشه...
حمید
۲۲:۵۶ ۱۷ تير ۱۳۹۳
واقعا وزارت بهداشت به فکر مردم است؟؟؟؟!!!!
متاسفانه ما داروساز خیلی خیلی کم داریم بلکه بخش عمده ای از عزیزان فارغ التحصیل دارو فروش هستند. در سالهای اخیر بخش عمده ای در دانشگاههای عیر معتبر همسایه درس خوانده اند الان داروساز!! شده اند. بنظر بنده حق فنی دارو فروش معنی ندارد. و هزینه اضافی برای مردم ودرامد برای داروخانه هاست وباید حذف شود
حمید
۲۲:۵۴ ۱۷ تير ۱۳۹۳
واقعا وزارت بهداشت به فکر مردم است؟؟؟؟!!!!
متاسفانه ما داروساز خیلی خیلی کم داریم بلکه بخش عمده ای از عزیزان فارغ التحصیل دارو فروش هستند. در سالهای اخیر بخش عمده ای در دانشگاههای عیر معتبر همسایه درس خوانده اند الان داروساز!! شده اند. بنظر بنده حق فنی دارو فروش معنی ندارد. و هزینه اضافی برای مردم ودرامد برای داروخانه هاست وباید حذف شود
علی
۲۲:۳۷ ۱۷ تير ۱۳۹۳
نفع مردم مهم نیست .این ظلم باید پایان بگیرد هر جا نفع مردم است باید مردم کوتاه بیایندونادیده گرفته می شوند.
عطا
۲۰:۱۷ ۱۷ تير ۱۳۹۳
در بعضی موارد قیمت داروی آزاد از قیمت دارو با دفترچه + حق فنی ارزان تر درمیاد
محمد
۲۰:۱۵ ۱۷ تير ۱۳۹۳
حق فنی باری است بر دوش مردم به کام داروساز مگر از فروش ذارو و مواد بهداشتی وغیر بهداشتی دیکرسود نمیبرند؟
ناشناس
۱۹:۵۷ ۱۷ تير ۱۳۹۳
دیگه داروخانه نگید بگید لوازم ارایشی