احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کیفیّت محصولات با استفاده از این نوع کود، 50 درصد نسبت به کودهای شیمیایی افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: افزایش مصرف بی رویه کودهای شیمیایی و آثار منفی کاربرد این کودها بر محیط زیست و سلامت موجودات زنده به ویژه انسان ها بر کسی پوشیده نیست.
بایبوردی ادامه داد: محصولات تولیدی با بهره گیری از کود وِرمی کمپوست به دلیل فقدان هر گونه ماده شیمیایی، ارگانیک محسوب می شوند.
مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گیاهانی که در شرایط مطلوب آب و هوایی و تغذیهای مناسب رشد میکنند، عکسالعمل کندتری نسبت به افزایش میزان کود و دیگر افزودنیهای شیمیایی به بستر خاک نشان میدهند.
وی اظهار داشت: در حالی که گیاهانی که در شرایط غیر مطلوب آب و هوایی و تغذیهای نامناسب رشد و پرورش پیدا میکنند، عکسالعمل سریعتر و مطلوبتری در افزودن کود ورمی به خاکشان نشان میدهند.