به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، منصور قمشه معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره)، افزود: معاضدت و مددکاری حقوقی از خانواده های تحت پوشش این نهاد در کنار حمایت های دیگر از جمله معیشتی و فرهنگی، یکی از برنامه های جدی کمیته امداد در نقش حمایت و توانمندسازی خانواده ها است.
وی گفت: حوزه حقوقی کمیته امداد امام(ره) با همکاری قوه قضاییه به مشکلات حقوقی خانواده های تحت حمایت ورود یافته و اکنون 187 شورای حل اختلاف را با کمک قوه قضاییه دایرکرده و همچنین 70 تفاهمنامه با دستگاه قضایی و مجامع قضایی به امضا رسیده است.
قمشه یکی از مشارکت های مهم مردم خیر در این نهاد را حضور وکلای نیکوکار دانست و افزود: مجمع وکلای نیکوکار را با حضور آنها تشکیل دادیم و اکنون سه هزار و 500 وکیل با کمیته امداد تحت عنوان وکلای نیکوکار همکاری می کنند که طرح وکیل خانواده با همکاری وکلای نیکوکار برنامه ریزی و اجرا شده است.
وی ادامه داد: در تمامی دفاتر کمیته امداد امام(ره) دفاتر مشاوره و معاضدت حقوقی دائر شده تا بتوانیم تسهیلات ویژه ای برای خانواده ها در جهت احقاق حقوق و برطرف کردن مشکلات حقوقی آنها فراهم کنیم.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) یکی از کارهای انجام شده را مشاوره های حقوقی برای خانواده های امدادگر عنوان کرد و افزود: با همکاری وکلای نیکوکار، کلاس هایی در سطح کشور جهت آگاهی بخشی از مشکلات حقوقی خانواده های تحت حمایت برگزار کرده ایم و تفاهمنامه ای با سازمان زندان ها داریم که به خانواده زندانیان و زندانیانی که مشکل دیه دارند، رسیدگی شود.
قمشه، طرح "مفتاح الجنه" را از دیگر طرح های کمیته امداد امام(ره) در ماه رمضان بمنظور دیدار مسوولان عالی رتبه کشور و استانی و خیران در کنار ایتام و خانواده های امدادی عنوان کرد.
وی ضمن تشکر از حامیان طرح اکرام گفت: این حرکت در سال 76 در کانون مفتح آغاز شد که در آن مرحله دو هزار ثبت نام داشتیم و امروز نیز 300 هزار یتیم بیش از 700 هزار حامی دارند.
انتهای پیام/