سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش موج خشونت در خانواده‌ها

در سال‌های اخیر خشونت و درگیری لفظی و فیزیکی در کشور افزایش یافته است که از جمله مصادیق آن نزاع، خود کشی، قتل و فحاشی است که با رشد مضاعفی روبرو بوده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،کارشناسان و روانشناسان حوزه خانواده و تربیت معتقدند افزایش شادی و نشاطی که همراه با آرامش باشد نه هیجان و تحریک می‌تواند در کاهش خشونت تاثیر داشته باشد. صفحه حوادث روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها نشان می‌دهد در چند سال خشونت در میان اقشار مختلف جامعه رو به افزایش است.

خواستگاری در مقابل شنیدن پاسخ منفی از سوی دختر مورد علاقه‌ای اقدام به قتل می‌کند. این مورد نمونه‌ای از اعمال خشونت است که در چند سال اخیر تکرار شده است.
معمولا کسانی که اقدام به خشونت می‌کنند، در تداوم نارضایتی مزمنی عمل می‌کنند که این امر معلول عوامل مختلفی است.

حجت الاسلام حمیدرضا رحمانی مشاور خانواده و تربیت اسلامی، در این باره گفت: خشونت می‌تواند به دلیل تماشای فیلم و سریال‌هایی که صحنه‌های قتل و جنایت را نشان می‌دهد در انسان نهادینه شود، زیرا گذشته افراد شاید در تمام عمر خود یک صحنه قتل یا جنایت را نمی‌دیدند، زیرا انسان هر چیزی را که با چشم خود می‌بیند، روی روح و قلبش تاثیر می‌گذارد، همچنین بازی‌های کامپیوتری می‌تواند در افزایش آمار جرم و خشونت تاثیر داشته باشد، زیرا محتوای این بازی‌ها کشتن و خراب کردن است، نه ساختن که این امر خشونت را در خلق و خوی انسان به ویژه کودکان و نوجوانان افزایش می‌دهد.

وی همچنین افزود: تغذیه از دو جهت می‌تواند تاثیر مستقیمی در افزایش خشونت داشته باشد، یکی از جهت ساعت غذا خوردن که به دلیل خوردن بی موقع غذا در ساعات نامناسب انرژی حاصل از غذا در ساعات نامناسبی آزاد می‌شود که این امر موجب افزایش تنش و درگیری بین اعضای خانواده و در نهایت جامعه می‌شود، از طرف دیگر نوع تغذیه در بین خانواده‌ها که آمار خشونت را افزایش می‌دهد مصرف بیش از حد غذاهای فست فودی به خصوصی در میان نوجوانان و جوانان موجب می‌شود کالری زیاد و بی فایده وارد بدن شود و انرژی حاصل از این غذاها به شکل مخرب همراه با رفتار‌های پرخاشگرانه و خشونت آمیز نمود پیدا می‌کند.

حجت الاسلام رحمانی درباره تاثیر شادی و نشاط در کاهش خشونت گفت: شادی و نشاط در خانواده‌ها می‌تواند تاثیر زیادی در کاهش خشونت و پرخاشگری داشته باشد که متاسفانه جوانان برای افزایش شادی و نشاط خود موسیقی‌های شاد اما غیر علمی گوش می‌دهند، زیرا این موسیقی‌ها در واقع شاد نیستند، بلکه تحریک کننده و غیر علمی هستند و بیشتر موجب خستگی می‌شوند. خانواده‌ها باید توجه داشته باشند که شادی و نشاط در آرامش است، نه هیجان، که نتیجه آن خشونت است.

انتهای پیام/

برچسب ها: خشونت ، خانواده ، درگیری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.