جاوید بهروزین درگفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز ،افزود: پروتئین گوشت غاز دو درصد از پروتئین گوشت مرغ بیشتر است و همانطور چربی گوشت غاز نیز دو درصد از گوشت مرغ بیشتر بوده و موجب لذیذ شدن گوشت آن می شود.
وی از راندمان بالای پرورش غاز گفت و تشریح کرد: کارشناسان ضریب تبدیل مناسب و راندمان بالایی را در پرورش غاز لحاظ کرده اند.
بهروزین ادامه داد: ریسک انجام پرورش غاز در مقایسه با سایر طیور بسیار پایین تر است.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: علاوه بر گوشت و پر، از جگر غاز به عنوان یكی از خوشخوراک ترین و لذیذترین غذاها می توان نام برد، كه در بازارهای جهانی قیمتی در حد و اندازه خاویار دارد.
وی با معرفی شهرستان های برتر در پرورش غاز اظهار کرد: ملکان، بناب، مرند و اهر از شهرستان های برتر آذربایجان شرقی در پرورش غاز هستند.