سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جنجال حافظان حقوق مصرف کنندگان در اینترنت در پی برملا شدن تحقیقات فیسبوکی

اوایل این هفته گزارشی از سوی وبسایت PNAS منتشر شد مبنی بر تلاش‌های گسترده و بی سابقه فیس بوک جهت انجام تست‌ها و به نوعی تغییر رفتار کاربران خود که منجر به جنجال‌های بسیاری پس از انتشار آن شده است.

به گزارش جامعه اطلاعاتی باشگاه خبرنگاران، روز گذشته مدیر عملیاتی فیس بوک شریل سندبرگ که هم اکنون در هند دیدارهایی را با مقامات این کشور می‌گذراند، طی مصاحبه ای اذعان داشت که این مطالعات جزئی از تحقیقات مداوم این شرکت از کاربران خود است تا درک بهتری از رفتار کاربران در شبکه‌های اجتماعی پیدا کنند.

در این مصاحبه سندبرگ با اشاره به شرایط سرویس دهی یا همان Terms of Service فیس بوک به شکل غیرمستقیم چنین اقداماتی را حق خود دانسته و آن را مغایر با قوانین فیس بوک ندانسته است. هر چند او در نهایت از این اقدام فیس بوک عذرخواهی کرده است.

دیروز اما جزئیات بیشتری از تحقیقات شرکت فیس بوک توسط یکی از کارمندان سابق این شرکت منتشر شده است. طبق گزارش جدید تیم تحقیقات علم داده فیس بوک صدها نمونه از این تست‌ها را از سال 2007 تاکنون انجام داده‌اند.

اندرو لدوینا که از سال 2012 تا 2013 با فیس بوک همکاری داشته، ادعا کرده که هیچ گونه پروسه خاصی جهت اعمال چنین تست هایی وجود ندارد و هر کسی در فیس بوک قادر به انجام آن‌هاست.

«کارمندان این شرکت همیشه در تلاش برای تغییر رفتار کاربران خود هستند.» اظهار نظری عجیب از سوی این محقق داده که می‌تواند دامن فیس بوک را برای مدتی بسیار طولانی بگیرد و حتی کار به دادگاه‌های طولانی مدت با جریمه‌های سنگین کشانده شود.

گفته شده که فیس بوک هم اکنون تغییراتی را در رویه و عملکرد تیم تحقیقات داده خود اعمال کرده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.