ˈˈ به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ˈطهمورث قاسم نژاد ˈ گفت : بیشترین میزان جوجه ریزی مربوطه به فروردین با تعداد یک میلیون و 723 هزار و 650 قطعه و کمترین آن در اردیبهشت با تعداد یک میلیون و 420 هزار و 860 قطعه و در خرداد ماه هم تعداد یک میلیون و 463 هزار و 170 قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است.
وی همچنین تصریح کرد: شهرستان ساری با دارا بودن بیش از 300 واحد مرغداری گوشتی فعال و ظرفیت جوجه ریزی بیش از چهار و نیم میلیون قطعه در هر دوره، به عنوان قطب تولید گوشت سفید در استان محسوب می شود.
شهرستان ساری مرکز استان مازندران نزدیک به 500 هزار نفر جمعیت دارد که بیش از نیمی از آنان در شهرها زندگی می کنند./ش/ن