به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان،رسول زرگرپور اظهار کرد: عوامل انسانی، فنی و استراتژیک در الگوی کشت در ایران از اهمیت برخوردار است.
وی کاهش مصرف آب، حداکثر شدن منافع اقتصادی، حداقل شدن ریسک درآمدی و کاهش اثرات زیست محیطی را از جمله اهداف و خروجیهای تدوین الگوی کشت بیان كرد.
زرگرپور با اشاره به اینکه اقلیم، آب، خاک، اراضی و سایر عوامل تولید و عوامل اقتصادی و اجتماعی از فاکتورهای مؤثر در طراحی الگوی کشت مناسب است، افزود: تدوین الگوی کشت فعالیت علمی و آکادمیک خوبی است که نتایج پرباری برای استان به همراه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: الگوی کشت باید بر اساس اولویتبندی در تولید و خروجیها و همچنین بر اساس مناطق بحرانی اجرا و تدوین شود و اولین منطقه مورد بررسی منطقه شرق اصفهان باشد.
استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: با وجود اینکه کشاورزان فرهنگ و شیوه آبیاری خود را دارند، ولی در صورت وجود برنامه کشت مشخص و مدون، میتوان با کشاورزان وارد مذاکره شد.
وی عنوان کرد: گرچه در آمایش سرزمین، کشاورزی به دلیل عدم وجود آب و منابع کافی محور توسعه نیست، ولی مفهوم این موضوع با توسعه بخش کشاورزی منافاتی ندارد.
زرگرپور با تأکید بر اینکه توسعه بخش کشاورزی باید در برنامه قرار گیرد، اظهار کرد: با توجه به محدودیتها محور توسعه استان به سمت خدمات سوق پیدا کرده، ولی با این وجود بخش کشاورزی باید توسعه مربوط به خود را داشته باشد.
وی با خرسندی از اقدامات انجام شده در تدوین الگوی کشت متناسب با اقلیم و شرایط استان اصفهان اظهار امیدواری نمود اصفهان اولین استانی باشد که این طرح در آن اجرایی شود.
استاندار اصفهان به دلیل تداوم برداشتهای غیرمجاز در بالادست
گلایه کرد و برخورد جدی مسئولان کشور در رابطه با این موضوع را خواستار شد .
انتهای پیام /ب