سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوردن این ماده غذایی اعصاب را تقویت می کند

یکی از مواد غذایی مغذی، کشمش است، چرا که سرشار از مواد قندیِ طبیعی و ویتامین های «آ»، «ب1»، «ب2» و همچنین کلسیم و فسفر می باشد، اما جالب است بدانید که ائمه اطهار (علیهم السلام) نیز فراوان به استفاده ی آن تاکید داشته اند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، در این باره از امیرالمومنین علی (علیه السلام) روایت شده است: کسی که بیست و یک عدد کشمش سرخ را ناشتا بخورد، به هیچ بیماری مبتلا نمی گردد و تنها مرگ می تواند او را از پای درآورد و همچنین می فرمایند: خوردن کشمش قلب را قوی و بیماری های بدن را از بین می برد و حرارت بیش از اندازه ی بدن را خاموش و خون را پاک و تصفیه می سازد.

علاوه بر این از حضرت محمد (صلى الله علیه و آله وسلم) روایت شده است که فرموده اند: شما را سفارش به خوردن کشمش می نمایم، چرا که آن: اعصاب را قوی می نماید، سستی ها را از تن می زداید، اخلاق را نیکو و روح را شاداب می سازد، غم و اندوه را برطرف می نماید و بیماری را از بین می برد، و همچنین امام صادق (ع) فرموده اند: کشمش اعصاب را تقویت و کسالت بَدَن را از بین می برد و نفس و روان را جلا می دهد.

همچنین دستاوردهای علمی ثابت نموده است که فیبر موجود در کشمش از سرطان کولون و از رشد غیر معمول سلول‌ها جلوگیری می‌کند و موجب کنترل قند خون در بدن می ‌شود و برای درمان بی نظمی معده و یبوست مفید است. مصرف کشمش سستی و رخوت را از بدن دور می‌کند و موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می‌شود، بدن را تقویت می‌کند، دهان را خوشبو می‌کند و منبع مناسبی از فیبر، آنتی اکسیدان و انرژی در بدن است. متخصصان تغذیه معتقدند خوردن چند عدد کشمش در روز به تقویت حافظه کمک کرده و افراد را از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون می‌دارد.

منابع:
1- شیخ طوسی. الامالی: 362.
2- حرّانی. تحف العقول: 101.
3- برقی، المحاسن، ج2: 548.
4- شیخ صدوق. الخصال، ج2: 343، 612.
5- شازده احمدی. نهج الطبابه: 217.

6- پورقاسیم میانجی. خوراک های حلال و حرام: 74.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.