سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی های محیط کار؛

7 راه برای افزایش "روحیه ی کارمندان"

فضای کاری شما تا چه حدی شور و نشاط دارد؟ آیا در فضای کاری که شما در آن فعالیت میکنید کسلی و خستگی وجود دارد یا اینکه یک فضای شاد و فعال داری؟

به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، به طبع محیط هایی که در آن کسلی و خمودگی وجود داشته باشد روند کاری پایین تر از حد معمول است و قطعا روحیه ی کارمندان هم خسته و کسل است اما شرکت هایی که فضای کاری با نشاط تری دارند موفق تر هستند و کارمندان هم با شور و علاقه ی بیشتری به کار مشغول می شوند.

کارمندان در فضای شاد از کار لذت میبرند و گذشت زمان را حس نمی کنند.

1-یک کارفرمای خوب باید همیشه سعی کند تیم کاری اش را شاد و فعال نگه دارد کارمندان باید احساس کنند که در محیط کاری فقط انجام وظایف و مسئولیت ها مهم نیست بلکه فعال و با نشاط بودن هم مهم است و اگر دائما خسته و کسل باشیم قطعا نمیتوانیم به فعالیت های روزانه خود بپردازیم.

2-خوب است که موفقیت های شرکت و موفقیت هایی که در کسب درآمد یا درآمد زایی بیشتر دارید را جشن بگیرید این هم یک نشان خوب از یک تجارت فعال است و هم اینکه کمک میکند تا فضای کاری متنوعی ایجاد شود و کارمندان بهتر از قبل فعالیت کنند و انگیزه داشته باشند.

3-سعی کنید که با داشتن پروژه های موفق انگیزه و نشاط را ایجاد کنید معمولا پروژه های بزرگ در تجارتها باعث ایجاد هیجان و انگیزه برای کسب موفقیت می شود بنابراین با داشتن پروژه های جدید میتوانید فضای کسل و خسته کننده را در کار دور کنید. حتی پروژه هایی که به صورت فردی به کارمندان میدهید یا تنوعی که در فعالیت های آنها ایجاد می کنید می تواند به موفقیت شما بیافزاید.

4-تنوع در روش کار یا تغییر دکوراسیون هم میتواند باعث ایجاد تنوع در روحیه ی کارمندان شود روش های کاری البته از قبل تعریف شده هستند اما میتوان با تغییر اندکی در آنها تکراری شدن کار روزانه ی کارمندان را تغییر داد تا آنها هم از فضای یکنواخت کاری دور شوند.

5-سعی کنید که در کنار کار روزانه در ساعاتی که استراحت میکنید تفریح هم داشته باشید مثلا خواندن روزنامه یا مجله و یا گپ و گفت و گو با دیگر کارمندان میتواند باعث رفع خستگی شود میتوانید برنامه های ورزشی هم داشته باشید و در کنار کار به سلامتی هم اهمیت دهید.

6-ایجاد نگرش مثبت و به طور کلی مثبت اندیشی باعث تغییر روحیه ی کارمندان میشود سعی کنید گاهی اوقات رکود اقتصادی یا ایجاد تغییر در درآمد زایی ممکن است باعث ایجاد استرس شود اما از همه مهتر این است که همیشه مثبت اندیش باشید و سعی کنید که چالش های کوچک در کار باعث نا امیدی یا بی انگیزگی شما نشود.

7-انجام فعالیت های روزانه به جز فعالیت هایی که در کار انجام میدهیم مثلا کارهای خیریه میتواند در کار شغل و وظایفمان هم تنوع ایجاد کند و هم اینکه میتواند یک فعالیت جداگانه در کار باشد به این صورت میتوانیم با تشکیل دادن انجمن ها به انجام کارهای گروهی در زمینه های هنری، ورزشی، فرهنگی و ... در کنار کار و مسئولیت هایمان بپردازیم.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.