سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری /

کشت جو یکی از عوامل مهم توسعه پایداردربخش کشاورزی

رییس جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر گفت:از مجموع 470 هکتار سطح زیر کشت زراعت جو شهرستان قائم شهر در سالجاری، بیش از یک هزار و 207 تن محصول جو برداشت شد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، علی درویش نیا با بیان اینکه از مجموع 470 هکتار سطح زیر کشت، 330 هکتار به کشت جو دیم با متوسط عملکرد تولید دو هزار و 300 کیلوگرم در هکتار و 140 هکتار جو آبی با میانگین عملکرد تولید سه هزار و 200 کیلوگرم اختصاص داشته، درآمد حاصل از تولید این مقدار محصول جو این شهرستان در سالجاری را بالغ بر نه میلیارد ریال برشمرد وافزود: کشت جو یکی از عوامل مهم حفظ امنیت غذایی، تولید و اشتغالزایی مولد و توسعه پایدار بخش کشاورزی است

وی ادامه داد:رقم توزیعی جو در قائم شهراز نوع صحرا بوده به دلیل مرغوبیت مورد استفاده قرار می گیرد

درویش نیا در مورد مبارزه غیر شیمیایی با آفات و بیماری های مزارع شالیزاری اعلام کرد:عملیات مبارزه متمرکز علیه نسل دوم آفت ساقه خوار برنج با رها سازی زنبور تریکوگراما در بیش از صد هکتار از شالیزارهای روستای صلحدارکلا شهرستان قائم شهر انجام شد

رییس جهاد کشاورزی قائم شهر ادامه داد:رها سازی این زنبورها در سطح بالغ بر سه هزار هکتار از شالیزارهای این شهرستان از 31 خرداد ماه امسال به مدت ده روز انجام می شود

وی ازنسل دوم ساقه خوار برنج بعنوان مهم ترین مرحله خسارت زایی زندگی این آفت نام برد و اظهار داشت: کنترل بیولوژیک آفت در این نسل از اقدامات مهم بهزراعی بوده و در جلوگیری از کاهش کمی و کیفی عملکرد محصول بسیار موثر می باشد

درویش نیا در پایان گفت: در سالجاری مبارزه بیولوژیک در بیش از سه هزار هکتار از شالیزارهای این شهرستان در سه مرحله صورت می گیرد/س

برچسب ها: کشت ، جو ، کشاورزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.