به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز یزد
وی بیان کرد: در دنیای امروز تنها والدین نیستند که به تربیت فرزندان میپردازند و در کنار والدین، مربیان دیگری وجود دارند که تاثیرگذاری آنها حتی از پدر و مادر برای فرزندان بیشتر است.
مروتی از رسانهها به ویژه ماهواره و اینترنت به عنوان مربیان جامعه امروز یاد کرد و افزود: نمیتوان منکر تاثیرگذاری رسانهها در تربیت فرزندان شد.
وی تاکید کرد: اگر سواد رسانهای داشته باشیم، به طور قطع میتوانیم از تبعات منفی تربیت مربیانی که در این زمینه اهلیت ندارند، جلوگیری کنیم.
مدیر کشور مجازی ایرانیان با اشاره به اینکه در دنیای مجازی امکانات متعدد نرم افزاری وجود دارد اما این امکانات هدفدار است، تصریح کرد: بسیاری از کالاهای مورد استفاده ما، متعلق به شرکتهای وابسته به صهیونیست است و عجیب است که با این همه هجمهها و تهدیدها و تحریمها علیه کشور، بازار برخی کالاهای رسانهای صهیونیستی در کشور از رونق نمیافتد و برخی این برندها همچنان جزء پرفروشترین کالاهای رسانهای ایران هستند.
مسئول گروه سایبری شهید مصطفی احمدی روشن نیز در این مراسم با اشاره به فعالیتهای انجام شده در این گروه سایبری اظهار داشت: فعالیت این گروه از دو سال پیش آغاز شده که مهمترین فعالیت آن دورههای آموزشی و تربیتی «فصلی برای آغاز» بوده است.
محسن میرجلیلی عنوان کرد: دوره آموزشی و تربیتی «فصلی برای آغاز» با هدف تربیت نیروی متخصص و متعهد در عرصه فضای مجازی، از بین دانشآموزان نخبه، علاقمند و برگزیده، از ابتدای تابستان 1393 کلید خورده است.
وی افزود: این طرح در راستای فعالیتهای دانشآموزی در حوزه فضای مجازی انجام شده و توسط گروه سایبری شهید مصطفی احمدی روشن برگزار خواهد شد.
میرجلیلی ادامه داد: این دوره یک ساله و شامل چهار ترم است که هر ترم شامل آموزشهای تخصصی رایانه، پاتوقهای گفتوگوی معرفتی، فعالیتهای مهارتی و برنامههای تفریحی و ورزشی خواهد بود/س