سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با صدور بیانیه‌ای عنوان کرد

چگونه می‌توان با وجود تنش‌آفرینی‌ها به تداوم حرکت پرشتاب علم و فناوری امید بست؟

بسیج دانشجویی امیرکبیر طی بیانیه‌ای در واکنش به حوادث مراسم تودیع معارفه سرپرست جدید این دانشگاه گفت: با وجود رفتارهای هنجارشکنانه از سوی عده‌ای قانون‌شکن چگونه می‌توان دانشگاهی پرنشاط در محیطی عقلانی و منطقی و به دور از هیاهو و جنجال آفرینی را متصور بود؟

به گزارش حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران، بسیج دانشجویی امیرکبیر در واکنش به حوادث مراسم تودیع معارفه سرپرست جدید این دانشگاه بیانیه‌ای صادر کرد.

صبح شنبه 7 تیر ماه ، طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، قرار بر برگزاری مراسم تودیع رییس سابق و معارفه سرپرست جدید اولین دانشگاه صنعتی کشور بود. اما این مراسم نیز همچون سایر برنامه‌های چند وقت اخیر دانشگاه از حواشی که عده‌ای شناخته شده مسبب آن هستند بی‌نصیب نماند.

در این برنامه که توسط مدیریت جدید دانشگاه و با دعوت عمومی روابط عمومی، در ساختمان فارابی برگزار شد، با توجه به فضای کم سالن برگزاری مراسم، مسئولین برنامه اقدام به بستن درب‌های ساختمان کردند. اما چند نفر از دانشجویانی شناخته شده که از ساعت قبل که گویی خود را برای کارزاری آماده کرده بودند از سوی یکی دیگر از درب‌های دانشگاه حرکت کرده و پس از درگیری با انتظامات دانشگاه اقدام به بالا رفتن از درب فلزی و شکستن درب شیشه‌ای ساختمان فارابی کرد که موجب مجروحیت یکی از اساتید دانشکده صنایع و آزرده خاطر شدن سایر اساتید شد.

این گروه افراطی کار را به این جا ختم نکردند و در حضور اساتید، مسئولین، کارمندان و سایر دانشجویان دانشگاه که برای مراسمی پر شان دانشگاه امیرکبیر خود را آماده ساخته بودند، به مسئولین سابق دانشگاه نیز اهانت نمودند و با ایجاد اخلال در برنامه، مراسم تودیع و معارفه را تنها به مراسم معارفه‌ای ناقص و دون شان دانشگاه صنعتی امیرکبیر تبدیل کردند.

حال باید این سوال را پرسید که با وجود این رفتارهای هنجارشکنانه از سوی عده‌ای که سابقه شکستن درب‌های دانشگاه و بر هم زدن برنامه‌های قانونی دانشگاه در کارنامه اعمالشان به کرات خودنمایی می‌کند ، چگونه می توان دانشگاهی پرنشاط در محیطی عقلانی و منطقی و به دور از هیاهو و جنجال آفرینی را متصور بود ؟ چگونه می‌توان با وجود این تنش آفرینی‌ها به تداوم حرکت پرشتاب چرخ علم و فناوری در مادر دانشگاه‌های صنعتی کشور امید بست ؟

در انتها ضمن آرزوی توفیق برای سرپرست جدید دانشگاه صنعتی امیرکبیر، جناب آقای دکتر معتمدی، در امر مسئولیت مهمی که به عهده دارند ، امیدواریم مدیریت جدید دانشگاه با برخورد با چنین رفتارهایی که مرزهای اخلاق و قانون را درنوردیده است و از هرگونه توجیه عقلانی نیز به دور است، فضای دانشگاه را به سمت فضای سالم سیاسی و به دور از التهاب و هیاهو ، جهت فعالیت های پرنشاط دانشجویی هدایت نماید.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.