به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، زنان باردار بعد از زایمان تا مدت ها دچار ورم هستند اما با داشتن الگوی تغذیه ای سالم بعد از این دوران می توانند به تناسب اندام حود دست یافتند.
گفتنی است، چینی ها بر این باورند بعد از زایمان زنان باید با مصرف سوپ پخته شده با گوشت اردک یا میگو و انواع سبزیجات باعث می شود ورم آن ها از بین برود.
بررسی ها نشان می دهند، دستور پخت این سوپ ها بستگی به ذائقه فرد دارد اما پزشکان توصیه می کنند با افرایش فلفل و زنجبیل به غذاهایتان بعد از دوران بارداری نیز می توانید ورم خود را کاهش دهید و اضافه وزن دوران بارداری تان را از بین ببرید.
خانمی كه زایمان كرده است در واقع مسئول تغذیه خود و نوزادش میباشد، پس
باید رژیم غذایی خود را با دقت انتخاب كند. رژیم بعد از زایمان باید با دقت
دوران بارداری رعایت شود. خوردن همه مواد مانند حبوبات و دانههای مغذی،
میوههای تازه، سبزیجات و غذاهایی كه پروتئین و كلسیم و آهن را به فراوانی
فراهم میكنند باید مورد توجه قرارگیرد.
انتهای پیام/