سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عارف در نشست هم اندیشی سازمان‌های مردم نهاد مطرح کرد

تلاش بنیاد امید ایرانیان به منظور بررسی چالش‌ها و موانع پیش‌روی سازمان‌های مردم نهاد

رئیس بنیاد امید ایرانیانبا اشاره به تلاش‎های بنیاد در برگزاری نشست‌های موثر در راستای تقویت کار نهادهای غیر دولتی در ایران گفت: از سال گذشته تلاش شده در سلسله نشست‎هایی با کارگروه‌های مختلف فعالان مدنی به بررسی چالش‌ها و موانع پیش روی سازمان‌های مردم نهاد بپردازیم.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، "محمدرضا عارف" در سومین نشست هم اندیشی سازمان‌های مردم نهاد  که در بنیاد امید ایرانیان با محوریت نهادهای غیر دولتی مرتبط با حوزه کودکان برگزار شد طی سخنانی با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر به ویژه شهید بهشتی اظهار داشت: شهيد بهشتي به تشكيلات و نظم سيستماتيك معتقد بود و فضا را براي اظهارنظرهاي جمعي فراهم و با سعه صدر در مقام پاسخگويي و هدايت برمي‌آمد و حتي با كساني كه معاند بودند، باز هم وظيفه هدايتي خود را با خلق نيكو انجام مي‌داد.

وی با بیان اینکه شهید بهشتی تلاش کرد با رفتار و اندیشه سلیم و عمیق اسلام رحمانی را معرفی و ارزش‌های آن را در جامعه پیاده کند،اظهار کرد:  برقرای جامعه عدالت محور، مستقل و آزاد در چارچوب اسلام  رحمانی آرمان مقدس شهید بهشتی  بود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تلاش‎های بنیاد امید ایرانیان در برگزاری نشست‌های موثر در راستای تقویت کار نهادهای غیر دولتی در ایران گفت: در همین راستا از سال گذشته تلاش شده در سلسله نشست‎هایی با کارگروه‌های مختلف فعالان مدنی به بررسی چالش‌ها و موانع پیش روی سازمانهای مردم نهاد بپردازیم.

وی افزود: به نظر می‌رسد چالش‌های فراروی سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه کودکان علی‌رغم تلاش‌های گسترده فعالان این بخش بسیار زیاد است و توجه به کودکان و مسائل آنان ضروریست و ریشه بسیاری از تنش‌های ما در آینده همین عدم توجه به دوران کودکی و چگونگی سپری شدن این دوران است.

رئیس بنیاد امید ایرانیان تاکید کرد: تجربه نشان داده سرمایه‌گذاری روی کودکان و سیاستگذاری اصولی روی مسائل حقوقی و آموزشی کودکان سرمایه‌گذاری معقولی است و به مراتب بازدهی بهتری دارد، البته ابن به آن معنا نیست که ما بابد همه بخش‌ها را رها کنبم و فقط به مسائل مربوط به کودکان بپردازیم اما آنچه مسلم است سرمایه گذاری روی کودکان به مراتب برتر از سرمایه‌گذاری در سایر بخش‌هاست.

عارف به ضعف کار شبکه‌ای در ایران اشاره و تصریح کرد: به نظر می‌رسد ضرورت شبکه‌سازی از جمله مهمترین مواردی است که در میان فعالان مدنی باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد، هنوز مردم و فعالان مدنی نتوانستند به صورت سازمان یافته جامعه را در مقابله با آسیب‌های اجتماعی بسیج کنند و این امر نیاز به ظرفیت‌سازی در میان نهادهای دولتی و بخش خصوصی دارد تا امکان حضور سازمان یافته اجتماعی مردم را فراهم کنند.

وی با اشاره به اینکه نگرش قانونگذاری در کشور گاهی نگرش مچ‌گیرانه است، گفت: نگاه قانون‌گذار هم باید اصلاح شود و نگرش مچ گیرانه در قوانین که در بسیاری از موارد هزینه‌های زیاد با بهره‌وری پایین به سیستم تحمیل کرده باید تغییر کند.

انتهای پیام/
برچسب ها: عارف ، بنیاد ، امید ، ایرانیان ، کشور ، ملت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.