محمد حقانی رئیس کمیسیون سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با عنوان شکل گیری سازمان بهشت زهرا(س) در سال 1345 به تخصیص 400هکتار از اراضی این محل در سال 1349 به آرامستان اشاره نمود و اظهار داشت: این در حالی است که هم اکنون روزانه 150تا160نفر از متوفیان شهر تهران در این مکان پذیرش می شوند.
وی با بیان این که 50نفر از این تعداد عنوان شده پس از شستشو در آرامگاه های دیگری دفن میشوندهزینه دفن و کفن را روزانه در این محل 100تا 110 نفر ذکر کرد و افزود: این میزان برابر با 40تا 50هزار نفر در سال است.
رئیس کمیسیون سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در ادامه به افزودن 110 و 160 هکتار دیگر به مساحت بهشت زهرا در سال های 76 به بعد شاره نمود و تأکید کرد: علی رغم گفته بعضی از مسئولین و با توجه به تمامی این موارد، سازمان بهشت زهرا تا 4 سال آینده هیچ گونه دغدغهای جهت پذیرش نخواهد داشت.
حقانی با بیان این که اقدامات اعضا شورا و مدیریت شهری باید برای 4 سال آینده باشد به نظر برخی از اعضا در خصوص ساخت آرامستان در 4نقطه شهر(شمال)، (جنوب)،(شرق) و (غرب) پایتخت اشاره نمود و افزود: تحقق این موضوع با توجه به شرایط خاص مناطق تهران در این 4نقطه غیر ممکن است.
وی از شرایط توپوگرافی و کوهستانی منطقه یک به عنوان مهمترین دلیل عدم پذیرش این محل جهت ساخت آرامستان جدید نام برد و تصریح کرد: وزش بادهای شهریار به غرب تهران و تأثیر نامطلوب این بادها امکان ساخت آرامستان در غرب تهران را نیز غیر ممکن می سازد ضمن این که باید در نظر داشت این مکان مورد تأیید سازمان حفاظت محیط زیست نیز نمیباشد.
عضو رئیس کمیسیون سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با عنوان این که شرق تهران نیز به جهت نظامی بودن این منطقه و عدم اجازه ارگان مربوطه قابلیت ساخت آرامستان را ندارد افزود: در نهایت با تأیید مسئولین مربوطه آرامستان جدید در محل جاده قدیم تهران-قم ساخته خواهد شد چرا که این محل ضمن برخورداری از زمینهایی که مالکیت آنها در دست دولت است فاقد مشکلات زیست محیطی نیز هست.
*تبدیل 80گورستان قدیمی شهر تهران به فضای سبز و فرهنگی حقانی در پایان با بیان این که گورستان بنابر قانون پس از 30سال متروکه محسوب و در اختیار شهرداری قرار میگیرند به 80گورستان قدیمی در شهر تهران اشاره نمود و خاطرنشان کرد: این گورستانها در اماکن متبرکه به فضاهای فرهنگی و در سایر موارد به بوستان و فضای سبز تبدیل خواهد شد.
انتهای پیام/
جا قحطیه