به گزارش
خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران سردار علی رضا جزینی در مراسم انعقاد تفاهم نامه مشترک جمعیت هلال احمر و ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در سال جاری 120 انواع مواد مخدر و همچنین 60 کارگاه تولید شیشه کشف و منهدم شده است.
وی در ادامه با بیان این که یکی از موضوعات اساسی و مهم در ارتباط با مبارزه با مواد مخدر استفاده از تمام ظرفیت های نظام است بیان داشت:جمعیت هلال احمر با توجه به ظرفیت بالایی که به ویژه در حوزه جوانان دارد میتواند در حوزه مبارزه با مواد مخدر به خصوص در بحث پیشگیری همکاری های بسیاری داشته باشد.
قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه با اشاره به این که مشارکت اجتماعی یکی از شاخصهای پیشگیری است افزود: اعتماد اجتماعی در ارتباط با مشارکت اجتماعی بسیار مهم است و برای این که بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم باید ارتباط بیشتر و مستمر با مردم داشته باشیم.
4دهم در صد دانش آموزان از مواد مخدر صنعتی استفاده کردندسردار علی رضا جزینی در ادامه با بیان این که یکی از آسیب های مواد مخدر صنعتی متوجه جوانان است تصریح کرد:باید موضوع پیشگیری را در اولین مباحث خود قرار دهیم که طی دو سال گذشته همکاری های بسیاری با هلال احمر در این خصوص داشته ایم.
وی در ادامه با اشاره به تفاهم نامه مشترک امروز گفت:آموزش مهارتهای زندگی با تشکیل کارگاه های آموزشی، که در سال گذشته در تعدادی از استان ها برگزار شد ، امسال نیز برای ارتقای سلامت جامعه با مشارکت جوانان جامعه محلی در تمام استانها برگزار می شود.
قائم مقام مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: بر اساس نظر سنجیها مشخص شد یکی از علت های گرایش جوانان به مواد مخدر بحث نشاط و شادمانی است که باید با فراهم آوردن چنین فضاهایی از طریق امیدواری به این مهم دست یابیم.
سردار جزینی ادامه داد: بر اساس آمار ها 4دهم در صد دانش آموزان از مواد مخدر صنعتی استفاده کردند و در حال حاظر 760 هزار معتاد تحت پوشش درمانی قرار دارند و 859سمند در ارتباط با پیشگیری فعالیت می کنند که اگرچه خوب است اما کافی نیست.
وی تصریح کرد: جمعیت هلال احمر دارای ظرفیتهایی است که علاوه بر پیشگیری در حوزه درمان مواد مخدر نیز می تواند گام های ارزندهای بردارد.
قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: سخت تر کردن دسترسی به مواد مخدر و کاهش بازار جرم یکی از اهداف اصلی ما است که برای آن تلاش می کنیم.
انتهای پیام/