سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش‌ها نشان می‌دهد؛

25 درصد جمعیت دنیا دچار بیماری‌های ناشی از غذا هستند

گزارش‌های سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهند که نزدیک به 25 درصد جمعیت دنیا، دچار بیماری‌های ناشی از غذا بوده و تعداد زیادی از آنها به دلیل بیماری در معرض خطر مرگ قرار دارند.

محمد کاظم شفیعی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیماری‌های مربوط به آب و غذا، سالانه جان هزاران نفر از مردم جهان را می‌گیرد و هزینه‌های هنفگفتی را به کشورها تحمیل می‌کند.

وی با اشاره به افزایش شمار مبتلایان به بیماری‌های ناشی از غذا، تصریح کرد: گزارش‌های سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهند که نزدیک به 25 درصد جمعیت دنیی، دچار بیماری‌های ناشی از غذا بوده و تعداد زیادی از آنها به دلیل بمیاری در معرض خطر مرگ قرار دارند.

شفیعی افزود: مسمومیت‌ها و عفونت‌های غذایی از شایعترین بیماری‌های غذایی هستند که در اغلب کشورها به ویژه کشورهای فقیر و کشورهای در حال توسعه، آمار بالایی از ابتلا و مرگ و میر را دارند.

وی خاطر نشان کرد: بسیاری از کودکان نیز در دنیا دچار مشکل سوء تغذیه هستند و در مناطقی از جهان، سوء تغذیه به عنوان عامل اصلی مرگ و میر کودکان به شمار می رود.

انتهای پیام/
برچسب ها: غذا ، جمعیت ، عفونت ، مسمومیت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.