به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران به افراد میزبان برای حفظ رژیم غذایی و پذیرایی از مهمانان توصیه میکنند قبل از هر چیز در خصوص سابقهی بیماریهای مهمانان اطلاعات کسب نمایند تا با توجه به شرایط جسمی و حتی روح بیماران مواد غذایی فراهم نمایند.
گفتنی است: براین اساس پزشکان توصیه میکنند افراد مواد غذایی کم کالری را به عنوان پذیرایی در نظر بگیرند و حتی از مواد شیرین کم کالری استفاده نمایند و یا برای جلوگیری از مصرف زیاد مواد شیرین به ویژه توسط کودکان آنها را دور از دسترس قرار دهند.
پژوهشگران استفاده از سرویسهای غذاخوری در ابعاد کوچک مانند ظرفها و دیسهای غذا و حتی ظرفها و قاشقهای کوچک برای مصرف دسرهایی مانند بستنی را از جمله دیگر موارد حفظ رژیم غذایی مهمانها و جلوگیری از مصرف بیش از حد کالری و مواد شیرین معرفی میکنند.
از جمله دیگر راهها برای حفظ رژیم غذایی مهمانان استفاده از نورهای ملایم در محیط آشپزخانه و همینطور چیدمان وسایل به شیوهای آرام بخش است که میتواند سبب کاهش کالری به میزان 175 کالری گردد و به این ترتیب رژیم غذایی مهمانان به هم نمیخورد.
انتهای پیام/