این کارشناس تغذیه در ادامه به نکات تغذیهای که باید در ماه رمضان رعایت
شود اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین نیازهای بدن خصوصا در این ایام آب است
که لازم است فرد نیمی از آب مورد نیاز خود را با مصرف مستقیم آب و نیم
دیگر آن را با مصرف سبزیجات تازه در وعدههای شام و سحری تامین کند.
نصیری حذف وعده سحر را زمینه ساز چاقی و اضافه وزن دانست و تصریح کرد:
زمانی که فرد گرسنه میماند پروتئینهای بدن وی میسوزد و بعد از آن که در
وعدههای افطار و شام غذای زیاد می خورد چربی جایگزین پروتئینهای مفید بدن
میشود.
وی افزود: می توان در وعده سحر از غذاهای مختلف از جمله ماکارونی، برنج و
خورش، برنج و کباب و ... استفاده کرد، اما نباید بلافاصله بعد از غذا به
خواب رفت. به گفته این کارشناس تغذیه، اذان مغرب آغاز مسابقه خوردن نیست و
نباید افراد بلافاصله با معدهای که چند ساعت خالی بوده شروع به خوردن
غذاهای سنگین کنند.
نصیری خاطرنشان کرد: روزه را میتوان با نوشیدنی ولرم از جمله آب جوش، چای
و شیر و همچنین یک خوراکی شیرین از جمله خرما و موز افطار کرد. وی زمان
مصرف شام را یک ساعت بعد از افطار دانست و افزود: شام هم باید بسیار سبک و
حتی رژیمی باشد و از یک تکه مرغ و سبزیجات پخته استفاده شود.
این کارشناس تغذیه اظهار کرد: یک ساعت بعد از شام نیز می توان وعده آخر شب
که شامل میوه و سبزیجات است را صرف کرد. نصیری یادآور شد: معمولا رژیمهای
غذایی نادرست در ماه رمضان میتواند اضافه وزن را در پی داشته باشد و
توصیه میشود افراد برای پیشگیری از چاقی، رژیم مناسبی در این ایام داشته
باشند.