به گزارش باشگاه خبرنگاران سمنان ، معاون برنامه ریزی جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: یک کشاورز نمونه استان سمنان توانسته از هر هکتار باغ انار بیش از 100 تن محصول برداشت کند در حالی که یک کشاورز معمولی 20 تن محصول برداشت کرده است.
علینقی حیدریان با بیان اینکه در صنایع تبدیلی بخش کشاورزی بسیار ضعیف کار شده است،افزود: اگر بر روی صنایع تبدیلی میوهها کار شود، دیگر نیازی به واردات میوه از کشورهای دیگر وجود نخواهد داشت.
وی افزود: برای در اختیار قرار دادن زمینهای ملی برای کشت و ایجاد صنایع تبدیلی از طرف جهاد کشاورزی مشکلی وجود ندارد و فقط به صورت اجارهای واگذار میشود که این موضوع باعث شده است که سرمایهگذار رغبتی برای سرمایهگذاری نداشته باشد.
معاون برنامهریزی جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: در حال حاضر در استان سمنان یک کشاورز نمونه توانسته است از هر هکتار باغ انار خود بیش از 100 تن محصول برداشت کند که کشاورز معمولی 20 تن محصول برداشت کرده است که این نشان از فاصله بین کشاورز نمونه و کشاورز معمولی دارد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نانا نیزگفت: با توجه به اینکه سالانه بیش از 30 هزار تن تولید انار در استان سمنان تولید میشود، باید به فکر صنایع تبدیلی باشیم.
مسعود اعوانی بیان کرد: در همین راستا، باید سردخانههایی برای نگهداری این حجم تولید انار در نظر گرفته شود؛ چرا که محصول انار قابل سرمایهگذاری است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نانا افزود: با توجه به امکانات موجود در استان سمنان در بحث تولید انار باید برنامهریزی دقیقی صورت گیرد تا این محصول از بین نرود و بتوان با آن ارزآوری داشت./س