مدیر زراعت اداره کل جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این استان جزء استانهای برتر تولیدکننده سیب زمینی است گفت: به طور میانگین برداشت سیب زمینی در هر هکتار، 35 تن است و پیش بینی می شود از این سطح، 153 هزار تن سیب زمینی برداشت شود.
سیروس بیک بکان افزود: سطح زیر کشت سیب زمینی، امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ده درصد افزایش داشته است.
وی تصریح کرد: بیشترین محصول سیب زمینی در ارقام آگریا، مارفونا، ساتین و بورن کشت می شود.
هم اکنون 13 سرد خانه سیب زمینی در شهر های بروجن، شهرکرد، فرادنبه، سفیدشت، نافچ و گندمان برای ذخیره و نگهداری محصول تولید شده وجود دارد.
بیش از 60 درصد این محصول به صورت مکانیزه و مابقی به روش سنتی در استان چهارمحال و بختیاری برداشت می شود.