سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف سبزیجات در "ماه رمضان" گرسنگی را به تأخیر می‌اندازد

با توجه به شروع ماه مبارک رمضان مصرف برخی از مواد فیبردار باعث می‌شد، فرد دیرتر احساس تشنگی کند.

دکتر مجید حسین قمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،‌ در خصوص مصرف سبزیجات در وعده افطار و سحر اظهار داشت: سبزیجات به دلیل دارا بودن بافت فیبری باعث تأخیر در از دست دادن آب بدن می‌شود.

وی در ادامه افزود: بافت سبزیجات از جمله کاهو، کلم و سالاد باعث تحمیل دفع در سیستم گوارشی می‌شود.

این متخصص در پایان با اشاره به اینکه آب موجود در سبزیجات باعث می‌شود فرد دیرتر احساس گرسنگی کند، افزود: سبزیجات سوخت باکتری های موجود در کولن را افزایش می‌دهد.


انتهای پیام/

برچسب ها: سبزیجات ، روزه ، گرسنگی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.