سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عراق با دخالت آمریکا به ساحل نجات نمی‌رسد

عراق هرگز با دخالت آمریکا نمی تواند به ساحل آرامش و امنیت برسد،‌بلکه حل بحران تنها از طریق همت و اراده همه قشرهای ملت تحت رهبری مرجعیت دینی هوشیار و حمایت کامل از ارتش برای پاکسازی کشور از شر جرثومه های کفر و نفاق و تزویر میسر است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،یک منبع در دفتر نوری المالکی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق تاکید کرده است تعداد شهروندانی که در لبیک به فتوای مرجعیت عالی دینی داوطلب و آماده مبارزه با تروریستهای داعش شده اند، از سه میلیون نفر فراتر رفته اند.

این منبع گفته است عراق قراردادهای تسلیحاتی را با برخی کشورها برای خرید انواع سلاحهای سبک، متوسط و سنگین در کنار مهمات امضا کرده است.

به گفته این منبع، وزارتخانه های دفاع و کشور عراق درصدد عقد قراردادهای بیشتری هستند. سلاحها و مهماتی که در اختیار نیروهای مسلح است، برای مقابله با تروریستهای داعش کفایت می کند، تروریستهای تکفیری از حمایت لجستیکی برخی کشورها و توطئه گران داخلی برخوردار هستند.

افزایش دخالت‌های رژیم صهیونیستی در بحران عراق

متاسفانه مقامات کردستان عراق روابط خود با رژیم صهیونیستی را علنی کرده اند و با وجود مخالفت دولت مرکزی عراق و اعتراضات آن، به صورت غیرقانونی نفت را از حوزه های شمال عراق به رژیم صهیونیستی فروخته اند، از طرف دیگر نیروهای ارتش عراق در عملیات مبارزه با تروریسم، تاکنون بارها توانسته اند سلاحهای پیشرفته اسرائیلی را از تروریستهای تکفیری به دست آورند تا رد پای رژیم صهیونیستی در ناآرامی ها و بحران امنیتی عراق و حمایتهای این رژیم از تروریستهای تکفیری و بعثی بیش از پیش نمایان شود.

کشف سلاحهای اسرائیلی در عملیات پیگرد تروریستها و هلاکت تروریستهایی از ملیتهای مختلف از جمله سعودی و یمنی از گسترش حجم دخالتهای منطقه ای در عراق حکایت می کند.

اگر همه برای بیرون راندن تکفیری‌ها متحد نشوند پشیمان خواهند شد

مرجعیت عالی دینی عراق تاکید کرده است همه عراقیها در صورتی که داعش از مناطق اشغال شده بیرون رانده نشود، پشیمان خواهند شد.

سلاح باید فقط منحصرا در اختیار دولت باشد، عدم فعالیت افراد مسلح خارج از نیروهای امنیتی، لزوم ادامه مبارزه با تروریستهای تکفیری و عدم احتکار مواد غذایی توصیه های مهم مرجعیت عالی دینی به همه عراقیها اعم از شیعه، سنی و مسیحی است.

مرجعیت عالی دینی بر پایبندی به سقف زمانی در تشکیل دولت و پارلمان آتی و همبستگی و اتحاد میان شهروندان عراقی تاکید کرده است.

مرجعیت این نکته را مورد تاکید قرار داده است که  جنگ با تروریستهای داعش باید همچنان ادامه داشته باشد، زیرا اگر اجازه سیطره این افراد بر برخی مناطق داده شود، در آن صورت همه پشیمان خواهند شد و البته این پشیمانی سودی نخواهد داشت.

مرجعیت عالی دینی بار دیگر تاکید کرده است که فتوای جهاد و درخواست برای داوطلبی مختص طایفه خاصی نیست و همه شهروندان را مخاطب قرار داده و هدف از آن مقابله با گروههای تکفیری موسوم به داعش است، گروههایی که به صراحت اعلام کرده اند همه استانها از جمله نجف اشرف و کربلای معلی مراقد انبیاء الهی، ائمه اطهار(ع) و کلیساها را هدف حملات خود قرار خواهند داد .

تروریستهای تکفیری همه مقدسات و همه عراقیها را صرف نظر از دین و مذهبی که دارند، هدف قرار داده اند و به کشتار و شکنجه کسانی که به اندیشه ها و عقاید جاهلی و انحرافی و ضد اسلامی آنها اعتقاد نداشته باشند، می پردازند.

گروههای تکفیری مصیبت بزرگی برای مسلمانان و ملتهای منطقه به شمار می روند و فتوای مرجعیت عالی دینی مبنی بر وجوب مقابله با این گروهها اختصاص به شیعیان ندارند، بلکه همه ملت اعم از شیعه و سنی و مسیحی وظیفه ملی و شرعی برعهده دارند تا با وحدت و همدلی و حمایت از نیروهای مسلح به پاکسازی سریع عراق از وجود این جرثومه های فساد و تباهی کمک کنند.

هشدار مرجعیت عالی دینی عراق مبنی بر  اینکه اگر امروز با تکفیریها برخورد نشود، آنگاه همه از اینکه مبارزه با این فتنه گران را کنار گذاشتند، پشیمان خواند شد که البته فردا پشیمانی سودی نخواهد داشت.

بر خلاف ادعاهای برخی عناصر معلوم الحال داخلی که ماهیت و تفکر بعثی صدامی دارند و متاسفانه بر خلاف واقعیتهای عراق جدید پس از صدام روابط گسترده ای با دشمنان ملت و روند سیاسی دارند، فتوای مرجعیت هرگز علیه برادران اهل سنت نیست، بر عکس این فتوا با هدف دفاع از اهل سنت صادر شده است،‌چرا که تروریستهای تکفیری بر مناطقی مسلط شده اند که اغلب جمعیت آنها را اهل سنت تشکیل می دهند و درخواستهای زیادی از سوی اهل سنت که تحت ظلم و خفقان تکفیریها قرار دارند، برای نجات آنها به نیروهای مسلح ارائه شده است.

با وجود ادعای همچون طارق الهاشمی و رافع الرفاعی و ... که فتوای مرجعیت عالی دینی عراق را علیه اهل سنت دانسته و متاسفانه رسانه های عربی و غربی همسو با تروریستهای تکفیری هم به تبلیغ گسترده این افراد با خط تفرقه افکنی و تلاش برای شعله ور کردن آتش فتنه مذهبی می پردازند، مرجعیت، مخاطب فتوای خود را همه عراقیها اعم از شیعه، سنی و مسیحی و دیگر اقلیتها و مذاهب عراق دانسته است.

مرجعیت عالی دینی عراق طی یک دهه حساس و پرخطری که از سرنگونی رژیم بعثی صدامی می گذرد، ثبات کرده است هیچ گاه رفتار و رویکرد طایفه ای نداشته و همواره از چنین رویه ای دوری کرده است و پیوسته همه سیاستمداران را به ضرورت وحدت و رفتار عادلانه و برابر با همه طوایف توصیه کرده است و فتوای اخیرشان هرگز در راستای جنگ میان یک ملت واحد نبوده بلکه همه را به الفت، محبت و وحدت برای رویارویی با تکفیریها دعوت کرده است.

علمای اهل سنت: هیچ کس نباید داعش را به اهل سنت منتسب کند

تاکید علمای اهل سنت هوشیار و آگاه از ماهیت فتنه گران بر ضرورت مقابله با تروریستهای تکفیری در تبعیت از رهنمودهای مرجعیت عالی دینی نشان می دهد که اهل سنت، تروریستهای تکفیری را نماینده خود نمی دانند که این نکته در سخنان برخی علمای اهل سنت مورد تاکید قرار گرفته که هیچ کس نباید داعش را به اهل سنت منتسب کند.

یکی از علمای اهل سنت به نام شیخ محمد امین در واکنش به اظهارات فتنه گرانه فردی به نام رافع الرفاعی که خود را مفتی الدیار  العراقیه خوانده، تاکید کرده است کسانی که بخواهند آنچه را در موصل رخ می دهد به اهل سنت نسبت دهد، در توهم به سر می برند، چگونه مدعی وجود انقلاب اهل سنت هستند در حالی که اهل سنت سربریده و کشته و از موصل رانده می شوند.چیزی به نام انقلاب اهل سنت وجود دارد،وسام الحردان یکی دیگر از علمای اهل سنت می گوید اهل سنت اولین کسانی هستند که با تروریسم و  داعش جنگنده اند و تنها هدف داعش متفرق کردن عراقیها و فتنه افکنی و دودستگی میان آنها از طریق فتاوایی که هیچ سنخیتی با دین اسلام ندارد.

بنابراین با نگاهی به مواضع علمای متعهد و آگاه اهل سنت و اطلاع آنها از توطئه خطرناکی که همه ملت عراق را هدف قرار داده، این نکته اثبات می شود که هیچ رابطه ای میان داعش و عموم اهل سنت وجود ندارد و مواضع خفت بار و توطئه گرانه برخی عناصر مطرود از اهل سنت همچون طارق الهاشمی و رافع الرفاعی را نمی توان به حساب مردم  اهل سنت عراق نوشت.

عبدالجبار الشبوط از تحلیلگران عراقی می گوید هیچ رابطه ای میان اهل سنت و داعش وجود ندارد و  اگر اهل سنت از مشکلی گلایه دارند، راه حل نباید از طریق داعش باشد، اگر اهل سنت از انزوا شکایتی دارند، مشارکت و شراکت آنها نمی تواند از طریق داعش باشد.

داعش یک گروه تروریستی مسلح است که هیچ اعتقادی به گفتگو و صلح ندارد، اینکه اعضای این گروه از نظر ارثی به مذهب اهل سنت وابسته هستند، به معنای  اینکه نماینده اهل سنت باشند، نیستند و تلاش می کنند تصمیمات اهل سنت را به نفع خود مصادره کرده و مدعی نمایندگی اهل سنت شوند تا به خود مشروعیت ببخشند، داعش ادعا می کند که از اهل سنت دفاع کرده و برای آزادی مناطق آنها از سیطره شیعیان تلاش می کند، ادعایی که از سوی بعثی های صدامی از جمله طارق الهاشمی و رافع الرافعی تکرار می شود.

ادعای تروریستهای تکفیری داعش مبنی بر حمایت از اهل سنت در حالی است که آنها در کشتن شهروندان سنی در صورتی که در یک مساله کوچکی با آنها دچار اختلاف شوند، تردیدی به خود راه نخواهند داد، تروریستهای داعش هیچ اعتقادی به ایده اقلیم اهل سنت که برخی عراقیهای سنی به آن معتقد هستند، ندارند. تشکیل اقلیم از نظر قانون اساسی در چارچوب دولت عراقی تضمین شده است که داعش به آن اعتقادی ندارد.

عبدالجبار الشبوط می گوید دو مساله وجود دارد،نخست مساله وضعیت اهل سنت عراق و دوم مساله داعش است، اولین مساله مستلزم راه حل سیاسی از طریق گفتگو و تفاهم است، اهل سنت شهروندان عراق هستند و مشکلات و مسائل مربوط به آنها فقط باید از راه گفتگو و تفاهم حل و فصل شود.

اما داعش غده سرطانی است که در پیکره امت اسلامی رخنه کرده و اثراتش به عراق رسیده است، ماهیت تجاوزکارانه و وحشی گری واپس گرایانه و افکار جاهلی و عقب مانده این گروهک امکان دستیابی به هر راه حل سیاسی با آن را غیر ممکن می کند.

داعش یک تشکل سیاسی نیست و هیچ اعتقادی به فعالیت مدنی مسالمت آمیز سیاسی به عنوان راهی برای رسیدن به اهداف ندارد، بلکه یک باند نظامی مسلح تحمیل شده از سوی بیگانگان و دشمنان امت اسلام است که همه نوع آموزش نظامی و عقیدتی را نزد آنها فرا گرفته اند تا با اقدامات ننگین و جنایات وحشیانه خود، چهره دین اسلام را مخدوش کرده و سبب رعب و وحشت در میان غیر مسلمانان و القای اینکه اسلام دین خشونت و ترور و کشتار است، شوند و همین ماهیت خطرناک است که نشان می دهد داعش هیچ ارتباطی با اسلام ندارد، بنابراین نمی تواند نماینده اهل سنت آنگونه که خود ادعا می کند، داشته باشد.

گروهک داعش به نیابت از اربابان و حامیان خود چه آمریکا،‌چه رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای منطقه ای پس از به راه انداختن جنگ بی رحمانه و وحشیانه علیه ملت سوریه، اکنون به سراغ عراقیها آمده و آنها را آماج حملات ددمنشانه خود قرار داده است و حتی معدود افرادی که در برخی مناطق عراق ابتدا با آنها همراه نشان دادند، پس از مدت کوتاهی و مشاهده رفتارها و اقدامات حیوانی آنها از کرده خود پشیمان شده و ارتش و نیروهای مسلح را به کمک و یاری طلبیدند.

داعش خود شیوه تعامل با خود و راه حل مشکلاتش را مشخص کرده است و تنها راهی که این گروهک برای  عراقیها باقی گذاشته است، مبارزه و جهاد است که مرجعیت عالی دینی هوشیار و بصیر آن را تنها راه پاکسازی و رهایی عراق از وجود این جرثومه های کفر و نفاق دانسته است و هیچ راهی میان عراقیها و این گروهک جز جنگ وجود ندارد و جهاد ملت عراق علیه آن یک جهاد دفاعی از سرزمین و مقدسات و نوامیس است و هرگز جنگ میان شیعه و داعش و یا جنگ میان اهل سنت و شیعیان نیست، بلکه جنگ میان داعش و همه عراقیها اعم از شیعه و سنی و مسیحی و اقلیتهای دیگر است.

فتنه و غائله داعش فقط با همت و عزم و اراده جهادی همه عراقیها می تواند پایان یابد نه دخالتهای آمریکا به بهانه مقابله با تروریسم، چرا که اسناد و شواهدی وجود دارد که داعش دست پرورده و ساخته و پرداخته خود آمریکا و رژیم صهیونیستی است تا ماموریت خطرناکی را که به آن محول کرده اند، به سرانجام برساند، شعله ور کردن فتنه مذهبی در جهان اسلام تا خشک و تر را بسوزاند و همه مسلمانان را به جان هم بیندازد و همه خطر اصلی یعنی رژیم اشغالگر قدس را از یاد ببرند و به جنگ مذهبی که خواسته استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل است، مشغول شوند.

تلاش آمریکا برای سرپوش گذاشتن دخالت واشنگتن در امور داخلی عراق

جان کری وزیر خارجه آمریکا ادعا کرده است کشورش در قبال آنچه در عراق می گذرد و تحرکات تروریستها مسئولیتی ندارد و حتی در راه ترسیم سیاست دموکراتیک برای عراق، فداکاری زیادی از خود نشان داده است .

وی در اظهاراتی تامل برانگیز گفته است ما خواهان تشکیل دولت وحدت ملی هستیم که هیچ کس احساس منزوی  بودن نکند، عراقیها نارضایتی خود را از سیاستهای اشتباه و اختلافات مستمر میان سیاستمداران ابراز کرده اند تا به نوعی بر دست داشتن آمریکا در بحران فعلی سرپوش بگذارد.

باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا هم برای عراقیها خط و نشان کشیده و به آنها گفته است باید به آمریکا درباره اینکه مشکلاتشان را حل خواهند کرد، تضمین بدهند.

وی با منت گذاشتن بر سر مردم عراق اینگونه ادعا کرده است که آمریکا فرصت دموکراسی را برای عراقی ها فراهم کرد،‌اما آنها به سبب اختلافاتشان آن را از دست دادند.
اظهارنظرها و مواضع مقامات آمریکایی نشان می دهد که آنها از نتایج انتخابات پارلمانی اخیر و انتخاب مردم عراق خشمگین هستند و درصدد روی کار آوردن مهره های خود هستند که همواره بله قربان گوی کاخ سفیدنشینان باشند.

اوباما با ادعای اینکه آمریکا خواهان وحدت عراقیها و حل مشکلاتشان است، تلاش کرد تا نقش کشورش در بروز بحران اخیر در عراق را نادیده بگیرد و آن را نتیجه شکافهای طایفه ای بداند نه تروریستهای تکفیری که پس از کسب حمایتهای تسلیحاتی و مالی آمریکا و مزدوران منطقه ای اش در سوریه قدرت بالایی یافته و به عراق یورش بردند.

 آموزش نظامی داعش زیر نظر آمریکایی‌ها در اردن

تلاش اوباما و دیگر مقامات آمریکایی برای طفره رفتن از قبول مسئولیت خود در وقوع بحران اخیر عراق در حالی است که یک رسانه غربی به نقل از مسئولان اردنی فاش کرده بود تروریستهای داعش دو سال پیش در یک پایگاه سری در اردن، زیر نظر آمریکایی ها برای انجام عملیات مسلحانه در عراق آموزش دیده بودند.

پایگاه  الغدپرس به نقل از ورلد نت دیلی نوشته بود مسئولان اردنی فاش کرده بودند که اعضای گروه موسوم به  دولت اسلامی عراق و شام(داعش) در سال 2012 در یک پایگاه سری در اردن زیر نظر آمریکایی ها آموزش دیده بودند، این پایگاه سری را آمریکا، اردن و ترکیه مدیریت می کرده اند.

به گفته این مسئولان که نامشان فاش نشده است، دهها تروریست داعش در آن زمان آموزشهای لازم را زیر نظر مسئولان نظامی آمریکا فراگرفته بودند که این آموزشها در چارچوب بخشی از کمکها و حمایتهای نظامی به تروریستهایی قرار داشت که سوریه را هدف قرار داده بودند و هدف از دادن آموزش به این افراد این بود که آنها در آینده عراق را هدف حملات خود قرار دهند.

باج خواهی از ملت عراق

بنابراین بررسی رخدادهای عراق و تحرکات تروریستهای تکفیری و بعثی صدامی، اظهارنظرها و مواضع تامل برانگیز مقامات آمریکایی در قبال این بحران و تلاش برای انداختن توپ مسئولیت بحران به زمین نوری المالکی نخست وزیر عراق و از همه مهمتر نادیده گرفتن نتایج انتخابات پارلمانی اخیر عراق و درخواست غیر قانونی از عراقیها برای تشکیل دولتی بر اساس خواسته های واشنگتن با هدف باج خواهی از عراقیهاست و کشف سلاحهای ساخت رژیم صهیونیستی  از تروریستهای تکفیری می تواند ما را به این نتیجه برساند که پشت پرده فتنه افکنی و آتش افروزی داعش و بعثی های صدامی،‌قدرتهای سلطه گر غربی و در راس آنها آمریکا قرار دارند که هدف آنها از بین بردن دستاوردهایی است که مردم عراق طی سالهایی که از سرنگونی صدام معدوم می گذرد، به دست آورده اند.

نکته دیگر اینکه با وجود مرجعیت عالی دینی که به خوبی توانسته است در سالهای سخت و دشوار پس از سرنگونی رژیم بعثی صدامی، تمام توطئه های دشمنان برای ایجاد فتنه مذهبی و جنگ داخلی را با درایت و هوشیاری خود و هدایت عراقیها ناکام بگذارد، دخالتهای قدرتهای غربی از جمله آمریکا نه تنها کمکی به حل بحران عراق نمی کند، بلکه می تواند سبب تشدید آن شود و بهانه خوبی به تروریستهای تکفیری برای ادامه حضور خود در عراق بدهد.

بر خلاف تلاش مقامات غربی و رژیمهای مزدور عربی برای القای وجود جنگ داخلی و مذهبی در عراق، آنچه در عراق رخ داده، جنگ مذهبی میان شیعه و سنی نیست، بلکه جنگ میان ارتشی با پشتوانه عظیم حمایتهای مرجعیت دینی آگاه و مردم گوش به فرمان مرجعیت با تروریستهای متعصب و جاهل تکفیری و بازمانده های رژیم بعثی صدام است که هدف نهایی آنها برهم زدن ثبات و آرامش عراق و تجزیه آن در راستای اهداف نظام سلطه و صهیونیسم بین الملل است.

عراق هرگز با دخالت آمریکا نمی تواند به ساحل آرامش و امنیت برسد،‌بلکه راه حل بحران تحمیل شده بر ملت عراق تنها با همت و اراده همه قشرهای ملت اعم از شیعه و سنی و مسیحی با تبعیت از رهنمودهای مرجعیت عالی دینی و حلقه زدن آنها بر گرد نیروهای ارتش است تا هر چه زودتر عراق را از وجود غده سرطانی تکفیری و خائنان همسو با آنها پاکسازی کنند و صد البته بسیج عمومی در عراق در لبیک به فتوای مرجعیت برای جهاد با منادیان کفر و نفاق و کشتار و فتنه و رسیدن تعداد داوطلبان پیوستن به ارتش به بیش از سه میلیون نفر، امیدها را برای در هم پیچاندن هر چه سریع طومار تروریستهای تکفیری وهابی و بقایای رژیم بعثی صدامی و بازگشت آرامش و امنیت به همه مناطق عراق با وجود حجم عظیم توطئه خارجی و خیانت برخی عناصر بعثی صدامی و کسانی که خواستار پیوستن عراق به اردوگاه آمریکا و صهیونیسم هستند،‌افزایش داده است.

بنابراین تنها کسانی که می‌توانند به فتنه اخیر در عراق پایان دهند، دولت، ارتش و ملت این کشور تحت رهنمودهای مرجعیت دینی هوشیار است که پیش از این توانمندی و قدرت خود برای مهار فتنه‌ها و عبور عراق از گردنه‌های سخت به را به اثبات رسانده بود و آمریکا و متحدانش هرگز دلسوز ملت‌های منطقه از جمله مردم عراق نیستند و تکفیریها ابزار مهم آنها برای شعله ور کردن جنگ مذهبی در جهان  اسلام هستند.
منبع: تسنیم
برچسب ها: عراق ، دخالت آمریکا ، نجات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.