سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اداره‌ بهداشت محیط وزارت بهداشت خبر داد

تشریح 6 ضرورت نظارت‌های بهداشتی در ماه رمضان

غلامی گفت: مواد اولیه، شرایط بهداشتی، تجهیزات مورد استفاده و عرضه‌ آنها از جمله ضروریاتی است که در دستورالعمل تشدید نظارت‌‌ها ابلاغ شده است.

غلامی رئیس اداره‌ بهداشت محیط وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،‌ گفت: در دستورالعمل ابلاغ شده برای تشدید نظارت‌ها در ماه رمضان می‌توان به چندین مورد از جمله اینکه مواد اولیه باید سالم تهیه شوند و بحث شرایط محل که حداقل شرایط بهداشتی برای پخت را داشته باشند، اشاره کرد.

وی افزود: تجهیزاتی که مورد استفاده قرار می‌گیرند، باید سالم باشند و عرضه‌ ظروف یکبار مصرف باید متناسب باشند.

وی ادامه داد: برای شیرینی‌جات از جعبه‌های استاندارد و دارای مجوز سازمان غذا و دارو باید مدنظر قرار گرفته شود.

غلامی خاطرنشان کرد: همچنین بحث بهداشت فردی و کارت بهداشت از ضروریاتی است که در این دستورالعمل آورده شده است.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.