کارشناس مسئول مبارزات غیر شیمیایی و بیولوژیک سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان ، مبارزه ی بیولوژیک را استفاده ی آگاهانه از یک موجود زنده به منظور کنترل آفات عنوان کرد.
ویدا علی حسینی افزود: در مبارزه ی بیولوژیک ، اثرات زیست محیطی شامل: آلودگی آب، خاک، هوا و باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی تولیدی و مقاومت عوامل خسارتزا از جمله: آفات، بیماریها و علف های هرز مشاهده نمیشود.
کارشناس مسئول آی پی ام (مدیریت تلفیقی آفات ) مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان نیز به اهمیت محصول سالم و امنیت غذایی در جامعه اشاره کرد و گفت: هدف مبارزه ی بیولوژیک کاهش مصرف سموم است.
سهیل فرید افزود: هم اکنون در سطح هزار هکتار از باغ های پسته استان کرمان ، کارت های حاوی "تخم بال توری سبز" به منظور مبارزه بیولوژیک و استفاده نکردن از سموم کشاورزی نصب شده است.
وی با اشاره به جایگزین کردن آفت کشهای غیرشیمیایی و بیولوژیک به جای سموم شیمیایی خاطرنشان کرد: سازمان جهادکشاورزی استان برای کشاورزانی که مایل به استفاده از روشهای بیولوژیک هستند ، یارانه ای 75 درصدی در نظر گرفته است که و 25 درصد را نیز کشاورز می پردازد./س