به گزارش خبرنگار
وبگردی باشگاه خبرنگاران، براساس گزارش های مردمی ارسالی، در برخی از فروشگاههای کشور محصولاتی به ظاهر فرهنگی و یا خوراکی منقش به تصاویری از عروسک باربی بسته بندی شده و به مخاطبان کودک و نوجوان مسلمان در حال ارائه و فروش است که کالاهای جالب توجه و مساله داری نیز در آن وجود دارد.
این کالاها که حاوی نمادهایی از فراماسونری و مسیحیت است در حالی با نقش عروسک های باربی طراحی شده که بر طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر جلوگیری از به کارگیری علایم، نشانهها و تصاویری که با فرهنگ اسلامی ـ ایرانی در تعارض است و بر فرهنگ عمومی تاثیر منفی دارد، با این حال شماره کدهایی از مجوزهای وزارت ارشاد بر روی آن نقش می بندد و صاحبان آن مدعی می شوند همه این کالاها از وزارتخانه مذکور مجوز رسمی دارند !
محتوای یکی از قوطی ها یک زیورآلات بدلی با نماد صلیب و نماد چشم ماسونی
این بار نیز به صورت کاملا رسمی روی جعبه ها نام باربی درج شده و در حالی که تصاویر و عناوین باربی و پرنسس های دیزنی بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی کاملا ممنوع است،موسسه چاپ کننده این تصاویر که با عنوان ( ف - س ) در حوزه تبلیغاتی فعالیت می کند، بر روی جلد آن مدعی شده است که مجوز رسمی از وزارت ارشاد دارد.
پس از بررسی ها مشخص شد آدرس اینترنتی درج شده روی قوطی وجود خارجی ندارد اما موسسه تبلیغاتی مندرج روی قوطی ثبت رسمی است و اتفاقا آنچنان که مشهور است، در حوزه لوازم التحریر هم صرفا روی کارهای با نمادهای خارجی و بیگانه تمرکز دارد.
در حالیکه استفاده از نشانههای معارض فرهنگی، در سالی که مزین به نام
«اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» است، خطایی بوده که جبران آن
ضروری به نظر میرسد اما اخیراً کالاهایی خوراکی یا فرهنگی از جمله تصاویر
نقش بسته باربی ها بر روی بستنی های موسوم به "سوت مک "شرکت بستنی میهن و یا
کارتون" باربی و سه شمشیر زن" که با نام" کورین و سه شمشیرزن " با مجوز
شماره ی هولوگرام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به بازار فرستاده شده است.
گفتنی است باربی ها توسط کمپانی به نام "متل " واقع در ایالت کالیفرنیای جنوبی امریکا تولید و توزیع می شود. طراح «باربی» در آمریکا در کمپانی «متل»، «جک رایان» است. وی قبل از آن در پنتاگون (وزارت جنگ آمریکا) طراح موشک های اسپارو و هاوک بود.