ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تولید پایدار در تولیدات محصولات کشاورزی کلید دستیابی به توسعه، تجاری کردن کشاورزی، افزایش بهرهوری و رقابتپذیر شدن محصولات در بازارهای بینالمللی است .
وی تصریح کرد: از تجارب ارزشمند کشاورزان و دانش بومی نیز نباید غافل بود چون به عنوان نیروهایی ارزشمند در کشاورزی پایدار قابل اتکّا خواهند بود .
ایرانی فام ادامه داد: ارتباط مستمر با مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی و استفاده و حمایت از دستاوردهای آنها باعث شکوفایی و پیشرفت کشاورزی میشود .
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: هزینه ها در کشاورزی علمی کاهش یافته و کمّیت و کیفیّت این محصولات و رقابتپذیر شدن آنها در بازارهای جهانی نیز افزایش مییابد .