سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در کنفرانس کاهش آلاینده‌های زیست محیطی سازمان ملل مطرح شد؛

آمادگی ایالات متحده و چین برای کاهش گازهای گلخانه‌ای

کشورهای بزرگ جمهوری خلق چین و ایالات متحده تا کنون در امر مقابله با تغییرات جوی وضعیت مساعدی نداشتند. اما اکنون این دو قدرت بزرگ صنعتی از کاستن گازهای گلخانه‌ای طرفداری می‌کنند و طرفداران محیط زیست این را نشانه‌ای امیدبخش می‌دانند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ اتحادیه اروپا از جامعه جهانی می‌خواهد که در جهت حفظ محیط زیست بیشتر بکوشد. کمیسیون زیست‌محیطی اتحادیه اروپا در آغاز کنفرانس تازه از سازمان ملل خواست تا پیش از ۲۰۲۰ اقدامات عاجلی در جهت کاهش گازهای گلخانه‌ای صورت گیرد.

کنفرانس ۱۲روزه‌ای که از روز چهارشنبه (۴ ژوئن / ۱۴ خرداد) در بن برگزار می‌شود، قرار است مقدمه‌ای باشد بر نشست سران در لیما، پایتخت پرو که در ماه دسامبر سال جاری برگزار می‌ شود.

کشورهای بزرگ جمهوری خلق چین و ایالات متحده تا کنون در امر مقابله با تغییرات جوی وضعیت مساعدی نداشتند. اما اکنون این دو قدرت بزرگ صنعتی از کاستن گازهای گلخانه‌ای طرفداری می‌کنند. طرفداران محیط زیست این را نشانه‌ای امیدبخش می‌دانند.

نشستی که این روزها در بن برگزار می‌شود، به تلاش‌های کشورهای گوناگون جهان در جهت کاستن از گازهای گلخانه‌ای رسیدگی می‌کند تا ببیند کشورها در فاصله ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۰ چه گام‌های عملی دراین جهت برمی‌دارند.

در سال گذشته نخستین مرحله از اجرای پیمان کیوتو سپری شد، اکنون شرکت‌کنندگان قصد دارند اهدافی تازه را تا سال ۲۰۲۰ در برابر خود قرار دهند.

چین و امریکا که تا کنون بزرگترین تولیدکنندگان گازهای گلخانه‌ای به شمار می‌رفتند، در گذشته همواره از همکاری با مصوبات بین‌المللی خودداری می‌کردند، اما اکنون خود طرح‌ها و پیشنهادهای تازه‌ای در این راستا عرضه می‌کنند.

چین اظهار تمایل کرده تا در جهت کاهش گازهای گلخانه‌ای گام بردارد، اما روشن نیست که دولت جمهوری خلق چین تا چه حد در این امر جدی است.

کشورهای اتحادیه اروپا اهدافی که برای سال ۲۰۲۰ تعیین شده را از هم‌اکنون محقق ساخته‌اند. به گفته کنی هدگارد، سرپرست کمیسیون امور اقلیمی، "اتحادیه اروپا" حتی بیش از میزان مقرر از حجم گاز کربنیک در فضای اروپا کاسته است. امروزه در سراسر "اتحادیه اروپا" نسبت به سطح سال ۱۹۹۰ به میزان ۲۴ و نیم درصد از تولید گاز کربنیک کاسته شده است.

تدارکات اتحادیه اروپا برای نشست سران در لیما تا ماه اکتبر به تصویب خواهد رسید و سپس به کنفرانس آب‌وهوایی در پرو منتقل خواهد شد. پس از آن مصوبات کنفرانس پرو در سال آینده در پاریس به تصویب نهایی می‌رسد.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.