نوع پروتئین بکار رفته در شامپوها، گیاهی و یا حیوانی است که خاصیت حالت دهندگی در مو دارد و همچنین باعث افزایش ضخامت تار مو شده و حالت موخوره در مو را کاهش میدهد.
این متخصص پوست و مو در ادامه گفت: در حالت کراتینه کردن مو، مواد پروتئینی به ساقه مو میرسد که حالت ضخامت و حالت دهندگی که در مو ایجاد میشود، طولانی مدت نیست و تنها تا چند روز تداوم دارد، در مورد ویتامینه کردن مو بعد از رنگ کردن مو و یا استفاده از شامپوهای ویتامینه، باید گفت که هیچ اثری بر ساقه یا ریشه مو ندارند و درج شامپوی حاوی ویتامین A و Eو B و ... تنها جنبه تبلیغاتی دارد و بر مو بیاثر است.
این متخصص پوست و مو، اثر کراتینه کردن مو بعد از انجام رنگ مو را هم مثل شامپوهای کراتینه مو، تا چند روز دانست.
انتهای پیام/