سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراکی‌هایی که هنگام "استرس" مزه‌شان چند برابر می شود

برخی از خوراکی‌ها در هنگام استرس به دلیل فعل و انفعالات شیمیایی درون بدن طعم و همینطور اثر گذاری آنها تغییر می‌کند و باید به ویژه هنگام استرس از مصرف آنها پرهیز نمود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، بر اساس جدید ترین پژوهش‌ها داشتن استرس باعث تمایل به خوردن غذاهای شیرین در افراد می‌گردد.

گفتنی است، بر اساس تحقیقات صورت گرفته، ترشح هورمون اضطراب در افراد سبب تحریک شدید اشتها و تمایل به خوردن غذاهای شیرین در افراد می‌گردد.

بررسی‌ها نشان می دهند، بر اساس این تحقیق در هنگام استرس مغز، افراد را به شدت تشویق به خوردن مواد شیرین می‌کند و طعم غذایی شیرین بیشتر از حالت عادی توسط گیرنده های چشایی واقع بر روی بینی احساس می شود.

کارشناسان علاوه بر گیرنده‌های روی زبان، سایر گیرنده‌های موجود در روده‌ها و همینطور پانکراس را در تحت تاثیر قرار گرفتن در نتیجه‌ی استرس کاملا اثر گذار می‌دانند.

تاثیر پذیری گیرنده‌های روده و پانکراس سبب بر هم خوردن سوخت و ساز بدن و سوزاندن قند خون می‌شود.

کارشناسان به افرادی که دچار استرس شدید هستند، توصیه می‌کنند، مواد غذایی شیرین را در دسترس خود قرار ندهند، زیرا خوردن مواد غذایی شیرین سبب برطرف شدن استرس آنها نمی‌گردد و تنها سبب چاقی و اضافه وزن ناگهانی می شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: استرس ، غذا ، حس چشایی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.