اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: در صورت مصرف ميوه ليموشيرين با پوست داخلی، مقدار 77 ميلی گرم ويتامين ث به بدنمان میرسد، در حالي كه مصرف آن بدون پوست داخلی، فقط دارای 53 ميلی گرم ويتامين ث است.
وی تشریح کرد: حجم زیادی از لیموشیرین را آب تشکیل میدهد و به همین دلیل این میوه خاصیت ادرارآور و همین طور ملین دارد.
نقشی ادامه داد: طعم شیرین لیموشیرین، با تحریک بزاق دهان باعث هضم سریع غذا میشود.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: نقش پيشگيری كننده ويتامين ث موجود در اين ميوه از بروز سرماخوردگی به اثبات رسيده است.
وی اظهار داشت: اسيدفوليک موجود در ليموشيرين نسبت به ميوهها ديگر بيشتر است و نقش موثری در پيشگيری از كم خونی ايفا ميكند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: این میوه حاوی مقدار زیادی فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و کلسیم است.