سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آینده خودروسازی با طرح گوگل +عکس

آخرین طرحی که شرکت گوگل ارائه کرده است نشان می دهد علاقه خاصی برای ورود به دنیا خودروسازی دارد زیرا تصاویری از خودروهای خودکار را منتشر کرده است که نشان می دهد در آینده خودروهای بی راننده کار گوگل خواهد بود.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، گوگل کار خود را با یک وبسایت ساده جستجو آغاز کرد و حالا به جایی رسیده است که در هر بخشی از زندگی روزمره ما جایگاهی پیدا کرده است. از گوشی های آندرویدی تا جتجو در اینترنت، چک کردن ایمیل ها و ... همه با گوگل در ارتباط است.

آخرین طرحی که این شرکت بزرگ و معتبر دنیا ارائه کرده است نشان می دهد علاقه خاصی برای ورود به دنیا خودروسازی دارد زیرا تصاویری از خودروهای خودکار را منتشر کرده است که نشان می دهد در آینده خودروهای بی راننده کار گوگل خواهد بود.



این خودروها در آینده مسافران را به مقصد های درست می رسانند و خودشان به دنبال جای پارک می روند. در این خودروها شما هیچ گاز ترمز یا فرمانی مشاهده نمی کنید و تنها کاری که لازم است انجام دهید نشستن و لذت بردن از فضای بیرون است.

پردازنده ها و نرم افزارهای بسیار قدرتمند برای کنترل این خودرو نیاز است که در حال توسعه و رشد هستند اما هنوز قابلیت اجرایی شدن را ندارند. برای کار کردن با این خودرو تنها باید مسیر را مشخص کرد و دکمه استارت را فشرد. به نظر شما آینده خودروها با این گونه موارد چگونه خواهد بود؟
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
alisgh
۲۰:۳۹ ۱۹ خرداد ۱۳۹۳
اینا نمیدونن ما پراید داریم
رضا
۲۰:۱۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۳
کاش به ایرانم بیاد منیه دونه بخرم بفرستمش مسافرکشی خودش تنهایی، شب برام پول بیاره البته اگه ملت پول بدن دخلمو نزنن
ناشناس
۱۹:۰۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۳
روزی میشه رانندگی مثل گاری سواری منسوخ میشه !
صفا
۱۴:۰۲ ۱۹ خرداد ۱۳۹۳
پرایده
behnam
۱۰:۴۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۳
چه چيزهايي آدم ميبينه!
محسن
۲۳:۲۵ ۱۸ خرداد ۱۳۹۳
خیلی عالی میشه اگه بخرمش
علی
۱۳:۵۱ ۱۹ خرداد ۱۳۹۳
میخوای بخریش؟
محسن
۱۴:۴۷ ۱۹ خرداد ۱۳۹۳
اگه تو ایران بالای 1 میلیار نشه آره!!!
محمد
۲۱:۰۷ ۱۸ خرداد ۱۳۹۳
خیلی عالی به امید این که بتوانیم در کشور خودمان بهتر از اون بسازیم .به شرط حمایت
amir
۱۷:۰۶ ۲۰ خرداد ۱۳۹۳
حتما شک نکن
ناشناس
۲۰:۵۷ ۱۸ خرداد ۱۳۹۳
بسیار عالی خواهد بود