سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

ضایعات کیفی محصول ناشی از برنامه ریزی های ضعیف در روابط با مدیریت اقتصادی

مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: غیراقتصادی شدن بازاریابی به دلیل اُفت قیمت بازار و نوسانات آنها بخصوص در فصل برداشت سبب ضایع شدن کمّی محصول و زمینه ساز ضایعات کیفی شده و محصول را از حالت درجه یک خارج می نماید.

ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کارشناسان نبود اطلاعات و

برنامه ریزی های ضعیف در روابط با مدیریت منابع انسانی، اقتصادی و علمی را از جمله عوامل اجتماعی و اقتصادی در حاصل شدن ضایعات مواد غذایی عنوان نموده اند.

وی تصریح کرد: کارآمد شدن سازمان ها و نهادهای تجاری دولتی و یا خصوصی برای بازاریابی محصولات راهکاری برای جلوگیری از ضایعات محصولات غذایی محسوب خواهد شد.

برنو ادامه داد: مکانیزاسیون، میزان آب مصرفی و... به عنوان عوامل فنّی فرایند تولید تاثیر خود را در محصول پس از مرحله برداشت نمایان می کنند.

مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: عوامل فنّی بازار سبب ضایعات کمّی و کیفی در محصولات کشاورزی می شود.

وی تاکید کرد: فقدان اطلاعات کافی از اصول علمی مربوط به نگهداری، فرآوری، بسته بندی، حمل و نقل محصولات غذایی را باید از عوامل اصلی و تاثیرگذار در حاصل شدن ضایعات محصولات غذایی بدانیم.
 
انتهای پیام/
 
برچسب ها: ضایعات ، کیفی ، محصول
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.