به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، ستاد ساماندهی دریا در مازندران امسال 81 نقطه از سواحل استان را برای اجرای طرح سالمسازی دریا در نظر گرفته و مسوولیت آن را به نهادهای مختلف سپرده است.
استان مازندران 338 کیلومتر از سواحل دریای خزر را در اختیار دارد و بر اساس نظرسنجی های رسمی حدود 90 درصد از گردشگران برای استفاده از دریا بویژه در فصول گرم سال به این استان سفر می کنند.
تصمیم گیری و نظارت عالیه بر طرح های سالمسازی دریا در مازندران با مجموعه ای به نام ستاد اجرایی طرح های ساماندهی دریا است که به ریاست معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار تشکیل می شود.
فرمانداران ، مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و ورزش و جوانان ، نیروی انتظامی ، هیات نجات غریق ، جمعیت هلال احمر و چند نها دیگر از اعضای این ستاد اجرایی هستند.
یکی از وظایف مهم این ستاد تعیین زمان اجرای طرح های سالمسازی و همچنین وظایف دستگاه های مختلف در قبال این طرح ها است.
ستاد اجرایی طرح های ساماندهی دریا در مازندران زمان آغاز اجرای طرح سالمسازی در استان را هفدهم خرداد اعلام کرد در حالی که سال پیش از اول خرداد اجرای این طرح آغاز شده بود.
این ستاد امسال از دستگاه های ذیربط خواسته است تا علاوه بر طرح های سالمسازی ، ناجیان غریق را در نقاطی از ساحل مستقر کنند که سال های گذشته بیشترین مغروقین را داشتند.
بر اساس آمار اداره کل پزشکی قانونی مازندران پارسال 224 نفر در آبهای ساحلی استان غرق شدند.
آمار قربانیان دریا از 187 نفر در سال 88 به 214 نفر در سال 91 افزایش یافت که نشان دهنده افزایش سالانه است.
امسال همچنین 500 ناجی غریق در سواحل مازندران کارشان را آغاز کردند.
همچنین امسال یک فروند قایق مجهز به دستگاه دید در شب ، فناوری جست و جو تا عمق 30 متری دریا و یک دست لباس کامل غواصی به منظور پیدا کردن جسد در سواحل مازندرانی خریداری شده است.
بر اساس اعلام مسوولان ، امسال پیش از اجرای طرح سالمسازی دریا 500 تابلوی هشدار دهنده خطر شنا و نقاط ممنوعه شنا نیز در سواحل مازندران نصب شده است./س