رییس پارک علم و فناوری استان اصفهان-شیخ بهایی درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان،اظهار کرد:سامانه گندزدایی پیشرفته مولتی اکسیدان بکو با هدف ایمنسازی، سالمسازی، بومیسازی و گندزدایی آب بدون استفاده از مواد شيميايي افزودنی و توليد آب سالم در محل مصرف طراحی و ساخته شده است.
حمید مهدوی افزود: این سامانه با روش فرآیند کنترل شده الکترولیز نمک طعام محلولی از ترکیبات مولتی اکسیدان شامل دیاکسیدکلر، کلرگازی محلول، ازن، اکسیژن، آب اکسیژنه، اسید هیپوکلرو و هیپو کلریت سدیم تولید میکند که قابلیت استفاده در گندزدایی هرگونه آب مصرفی را دارا میباشد.
وی با بیان اینکه این سامانه هم اکنون در نسخههای نمک اشباع، نمک محلول و بدون نمک بر اساس سفارش مشتری در حال تولید است، ادامه داد: محلول تولیدی دارای خواصی همچون pH در ناحیه خنثی، در حالت ذخیره و در حین تولید فاقد بوی کلر است، دارای ماندگاری بسیار بالا بوده، پس از اختلاط با آب خام، کلر باقیمانده بالایی را به جای میگذارد همچنین باعث کاهش سختی دایم و موقت آب خواهد شد.
رییس پارک علم و فناوری استان اصفهان-شیخ بهایی مزایای استفاده از سامانه بکو را گستردگی دامنه کاربرد از جوامع کوچک روستایی تا جوامع بزرگ شهری و موارد صنعتی، بهرهبرداری و نگهداری آسان، ارجحیت توجیه فنی و اقتصادی در هزینههای جاری و سرمایهگذاری نسبت به سایر روشهای گندزدایی، استفاده از چند عامل گندزدای موثر، حذف خطرات و اثرات گاز کلر ناشی از نشت کپسول یا در هنگام ساخت محلول پرکلرین بر سلامتی بهره بردار دانست.
به گفته مهدوی، ایجاد دانش فنی طراحی، ساخت، نصب و بهره برداری به صورت بومی در داخل کشور، افزایش کنترلهای سامانه و هوشمند سازی آن، اصلاح فرایند تولید محلول و فرآورش محلول تولیدی و افزایش کیفیت محلول و امکان تامین سامانه بر حسب نیاز کارفرما با هر ظرفیت مورد نیاز از جمله قابلیتها و مزایای دستگاه نسبت به نمونههای مشابه خارجی نام برد.
وی با اشاره به اینکه این دستگاه دارای گواهی استاندارد ملی و استاندار انطباق محصول از اتحادیه اروپا (CE) است، افزود: همچنین این سامانه موفق به دریافت گواهی از سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، گواهی تاييد کيفیت عملکرد سامانه و محلول تولیدی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، گواهی روزنامه رسمی ثبت اختراع سامانه، گواهی تاييد کيفیت عملکرد سامانه و محلول تولیدی از مرکز بهداشت استان اصفهان و گواهی تاييدیه تولید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان شده است.
رییس این مرکز علم و فناوری گندزدایی آب در تصفیه خانههای آب جهت مصارف آشامیدنی، گندزدایی آب
مخازن نگهداری آب، گندزدایی پساب در تصفیه خانههای فاضلاب جهت تخلیه به محیط یا مصارف
کشاورزی یا صنعتی، گندزدایی آب فرایندی در برجهای خنک کننده در نیروگاهها، پتروشیمی، پالایشگاهها و صنایع فلزی و غیر فلزی، گندزدایی آب
استخرهای شنا و پارکهای
آبی، گندزدایی و شستوشو در
بیمارستانها و گندزدایی آب
فرآیندی را از جمله کاربردهای این سامانه دانست.
انتهای پیام /ش/ن