سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کیک خوشمزه آب + تصاویر

این کیک خوشمزه از دید ژاپنی ها، نام کیک آب را با خود یدک می کشد که فرمولاسیون ساخت آن در انحصار تنها یک شرکت ژاپنی قرار دارد و از نوعی شکر و شربت خاص بی رنگی ساخته می شود که دسری برای صرف پس از وعده غذایی به حساب آمده و اگر پس از گذشت نیم ساعت از قرار دادنش بر روی میز غذا مصرف نشود، دیگر قابل خوردن نیست و باید دور ریخته شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.