سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تشخیص بر خط بیماری "مالاریا"

سازمان بهداشت جهانی از سازمان‌ها و مؤسسات سراسر جهان درخواست کرده است که برای مبارزه با بیماری مالاریا سرمایه‌گذاری بیشتری انجام دهند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، یک شرکت بریتانیایی موفق به ساخت نانوابزار شناسایی بیماری مالاریا شده ‌است که نمونه‌ی اولیه‌ی این دستگاه رونمایی شده و قرار است آزمایش‌های بالینی آن تا پایان سال جاری میلادی انجام شود. 

سازمان بهداشت جهانی از سازمان‌ها و مؤسسات سراسر جهان درخواست کرده است که برای مبارزه با بیماری مالاریا سرمایه‌گذاری بیشتری انجام دهند. کوانتوم‌دی‌ایکس از راهبرد جدیدی برای جمع‌آوری حمایت مالی برای آزمایش بالینی این دستگاه استفاده کرده است. 

شرکت بریتانیایی کوانتوم‌دی‌ایکس (QuantuMDx) از نمونه‌ی اولیه‌ی دستگاه آزمایش سریع بیماری مالاریا رونمایی کرد. این دستگاه که قادر به آزمایش مقاومت دارویی نیز است، در مدت 15 دقیقه می‌تواند وجود بیماری مالاریا را در بدن فرد تشخیص دهد. این دستگاه قابل حمل است و با هزینه بسیار کم می توان آن را تهیه کرد به طوری که بیمار می‌تواند با چند دلار آن را تهیه کند. 
 
آزمایش مقاومت دارویی به پزشکان این امکان را می‌دهد که در همان ابتدای کار به سرعت به مقاومت دارویی بدن بیمار نسبت به یک داروی خاص پی برده و داروی مناسب دیگری را برای او تجویز کنند. کوانتوم‌دی‌ایکس معتقد است که این دستگاه می‌تواند به 200 میلیون نفر در سراسر جهان که در معرض مالاریا قرار می‌گیرند کمک کند؛ بنابراین، این دستگاه می‌تواند نقش مهمی در حذف بیماری مالاریا داشته باشد. 

جاناتان اوهالوران از بنیان‌گذاران کوانتوم‌دی ‌ایکس می‌گوید: بعد از شش سال تحقیق و پژوهش، اکنون نمونه‌ی اولیه‌ی این دستگاه در دست من قرار دارد. این دستگاه یک قطعه‌ی مهم از پازلی است که در رؤیاهای من شکل گرفته است، این رؤیا ساخت ابزاری برای رصد بیماریی است که در آن از دی‌ان‌ای برای شناسایی بیماری مالاریا استفاده می‌شود. 

هرچند این دستگاه برای آزمایش بیماری مالاریا ساخته شده‌است اما می‌توان برای شناسایی بیماری‌های دیگر نیز استفاده شود به طوری که امکان شناسایی بیماری‌ها به سرعت فراهم می‌شود، سرعت این ابزار بسیار بیشتر از دستگاه‌ها و روش‌های رایج بوده به طوری که آنرا برخط می گویند.


انتهای پیام/
برچسب ها: مالاریا ، بیماری ، دارو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.