اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مقدار سدیم لپه کم است و از همینرو به افراد فشار خونی خوردن آن توصیه میشود.
وی تشریح کرد: لپه مانع از ایجاد پلاک در رگهای خونی میشود و به حفظ سلامت قلب کمک میکند.
نقشی ادامه داد: فیبر موجود در لپه، احتمال خطر بیماریهای قلبی، سکته و بیماریهای روده را کاهش میدهد و در کاهش وزن نیز موثر است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی یادآور شد: یکی از ویژگیهای بارز لپه در مقایسه با دیگر حبوبات این است که سریع پخته میشود، لپه از نظر مواد معدنی منبع خوب آهن است و برای افرادی که کمخون هستند، ماده غذایی مناسبی است.
وی اظهار داشت: مصرف هر پیمانه لپه، ۱۴درصد نیاز روزانه بدن به آهن را تامین میکند.