سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چینی‌ها یک پای ثابت پروژه‌های راهسازی ایران

درحالی معاون وزیر راه بر بازنگری در شرایط احراز پیمانکاران و استفاده از مهندسان ایرانی در ساخت پروژه‌های راهسازی تاکید دارد که چینی‌ها همچنان یکی از گزینه‌های اصلی برای ساخت طرح‌های زیرساختی حمل‌ونقل محسوب می‌شوند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،علی نورزاد مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه از بازنگری در شرایط احراز پیمانکاران و مشاوران خبر داد و گفت:‌در واگذاری پروژه‌های جدید مسائل و اصولی مانند نوآوری، آشنایی با فناوری‌های نوین، دستاوردهای جدید و ماشین‌آلات پیشرفته مد نظر قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: برای امتیاز دهی به مشاوران و پیمانکاران باید مبانی درستی طراحی شود تا در نهایت ساخت و توسعه پروژه ها توسط شرکت هایی صورت گیرد که به لحاظ علمی و تخصصی و اجرایی در شرایط مناسبی باشند.

وی با برشمردن ویژگی ها و معیارهای حاکم بر صلاحیت پیمانکاران و مشاوران فعال در زیرساخت های حمل و نقل، برخی از این اصول را تشریح کرد و استفاده از دستاوردهای جدید و فناوری های نوین را یکی از ویژگی های مهم در اجرای پروژه ها دانست و افزود: استفاده از دانش روز  در پروژه های زیرساختی حمل و نقل علاوه بر بالا بردن سرعت، بر کیفیت کار نیز خواهد افزود و موجب توسعه انواع راه‌ها مطابق با معیارهای جهانی خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی جوان گرایی و استفاده از نسل جوان مهندسان ایرانی را در پروژه ها، امری موثر در تحقق ویژگی های ذکر شده اعلام کرد و افزود: مهندسان جوان کشور با تسلط بر دانش روز و آشنایی  با تکنولوژی‌ها و فناوری های نوین، قادر خواهند بود با توجه به حجم بسیار بالای کارهای عمرانی کشور بلاخص در ساخت انواع پروژه های راه های اصلی، بزرگراه‌ها، آزادراهها و راه آهن از نوآوری ها بهره ببرند که این امر علاوه بر افزایش کیفیت به کارآفرینی و جلوگیری از فرار مغزها نیز منجر خواهد شد.

به گزارش تسنیم، این در حالی است که با وجود این‌که معاون وزیر راه و شهرسازی بر استفاده از نسل جوان مهندسان ایرانی را در پروژه ها تاکید دارد که اوایل اردیبهشت امسال مشاور وزیر راه و شهرسازی از واگذاری اجرای راه‌آهن سریع‌السیر قم-اصفهان به چینی‌ها خبر داد.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در این‌باره گفت:‌پس از یک سری جلسات با چینی ها یرای تامین مالی و اجرای پروژه راه آهن سریع السیر قم-اصفهان، جمع بندی نهایی در این رابطه حاصل شد.

اصغر فخر کاشانی برنامه وزارت راه و شهرسازی را تسهیل و فراهم کردن بسترهای لازم برای حضور پررنگ تر بخش خصوصی و سرمایه گذران خارجی برای اجرای پروژه های عمرانی عنوان کرد و گفت: برنامه ما بر این است تا شرایط را به گونه ای مهیا کنیم تا بخش خصوصی داخل کشور بتواند از امکانات حضور سرمایه گذاران خارجی برای اجرای پروژه های عمرانی بهره ببرد.

از سوی دیگر از شرکتی چینی به‌عنوان یکی از گزینه‌های ساخت قطعات 2 و 3 آزادراه تهران-شمال نام برده می‌شود.

چندی پیش نماینده نوشهر در مجلس از احتمال ساخت آزادراه تهران-شمال توسط چینی‌ها خبر داد و به تسنیم گفت:‌اگر مذاکرات به نتیجه برسد، بنیاد آزادراه مذکور را می‌سازد، در غیر اینصورت احتمالا آزادراه تهران-شمال را چینی ها می‌سازند.

قاسم احمدی لاشکی با بیان این‌که آزادراه تهران-شمال جزو پروژه‌های اولویت‌دار است، تصریح کرد: قرار شده با موسسه حرا قرارگاه خاتم الانبیاء هم مذاکراتی انجام شود، چون قرار بود قبلا این آزادراه را انجام دهند اما یک سری مشکلات به وجود آمده بود.

وی خاطرنشان کرد: در غیر این‌صورت  وزارت راه و شهرسازی از شرکت چینی که برای ساخت آزادراه اعلام آمادگی کرده برای مذاکره دعوت می‌کند.

منبع: تسنیم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.