به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، میرگلوبیات افزود: می توان با بهره مندی از نیروی انسانی بومی، منابع داخلی و مدیریت جهادی در این خصوص گام برداشت.
وی گفت : باید با استفاده از منابع زیرزمینی و طبیعی موجود برای توسعه اقتصاد، افزایش تولید، اشتغال پایدار و کاهش بیکاری در جامعه تلاش کرد.
وی با اشاره به این که رونق اقتصاد در گرو پویایی تولید است، افزود : می توان با اتکا به توان داخلی در مسیر استقلال و خودکفایی و افزایش صادرات حرکت کرد.
میرگلوبیات نقش سازمان آموزش فنی و حرفه ای را در ایجاد اشتغال پایدار موثر دانست و گفت: در صورتی که این آموزش ها به افراد ارائه شود آمار بیکاری در جامعه تک رقمی خواهد شد.
معاون اداری و پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای نیز گفت: هم اکنون 600 مرکز دولتی و 17 هزار آموزشگاه آزاد آموزش های فنی و حرفه ای را به علاقمندان ارائه می دهند.
کیایی با اشاره به این که آموزش محور فعالیت سازمان فنی و حرفه ای کشور است، افزود: توجه به آموزش تولید محور در اولویت کاری این سازمان قرار دارد.
وی افزود : اشتغالزایی در قالب طرح شبکه خوشه های تولید در برخی شهرستان ها و استان های کشور اجرا شده است که از میان می توان به جشن اختتامیه دوره آموزشی قالی بافی در آشتیان اشاره کرد.
کیایی گفت: در این طرح قبل از آموزش، نیازسنجی انجام می شود و سپس بازاریابی و اشتغال مورد توجه قرار می گیرد./س