نکته قابل توجه در مورد تیم ملی ایتالیا این است که مائورو بروتو، سرمربی این تیم از پیروزی و اجرای صحیح برنامههایش اطمینان کامل دارد و از طرفی برنامههای او به درستی و به بهترین شکل ممکن در زمین پیاده میشود. بروتو در هر دو بازی مقابل ایتالیا و بازی جمعه شب مقابل ایران، کمترین تعداد تعویض را داشت و با همان بازیکنانی که برای شروع بازی وارد کرده، بازی را به پایان برده بود. حریفان ایتالیا اما در این دیدارهای تقریبا از تمامی بازیکنان خود استفاده کرده و برناردو رزنده، سرمربی برزیل و بوبان کواچ به عنوان سرمربی ایران، هرچه در چنته داشتند برای مقابله با آتزوری رو کردند.
هم ایران و هم برزیل که امسال با تیم رویایی همیشگی فاصله دارد در بازی با ایتالیا مغلوب سرویس و دفاعهای لاجوردی پوشان شدند ضمن اینکه شاگردان بروتو اشتباههای کمتری در زمین مرتکب شدند. آنها که میزبان مرحله فینال هستند و صعودشان به جمع شش تیم برتر قطعی شده با اعتماد به نفس و آرامش بیشتری بازی میکنند و از نظر روانی در شرایط بهتری نسبت به حریفان قرار دارند.
مصطفی کارخانه، مربی پیشین تیمهای ملی و پایه ایران میگوید: ایتالیاییها علاوه بر نیاز به پیروزی در خانه خودشان، قصد گرفتن انتقام گرفتن از ایران را هم داشتند. بازیکنان ایران در لیگ جهانی سال گذشته، شرایط سختی را برای ایتالیا در زمین خودشان رقم زدند و چهار امتیاز از این تیم گرفتند.
با توجه به حضور کوتاه مدت کواچ به عنوان سرمربی تیم ملی ایران و تغییرات ناشی از تعویض سرمربی، بعید به نظر میرسد که بازیکنان ایران در بازی دوم بیشتر از یک یا 2 ست از آتزوری بگیرند. البته شروع ایران در لیگ جهانی 2013 هم با 2 شکست بدون امتیاز مقابل روسیه بود و در نهایت با پنج پیروزی به پایان رسید.
انگیزه، جوانی و به روز بودن اطلاعات کواچ و شناخت دقیق بازیکنان ایتالیا
میتواند برگ برنده ایران در بازی امشب مقابل ایتالیا باشد. ضمن اینکه
نباید فراموش کرد که بسیاری از کشورهای حاضر در لیگ جهانی از این رقابتها
به عنوان دیدارهای تدارکاتی قبل از مسابقات قهرمانی جهان در لهستان،
استفاده میکنند. از طرفی، دوران بازیهای خوب تیم ملی دیگر تمام شده و
باید به فکر کسب نتیجه بود.