علی اصغر زارعی
در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، گفت: در استان مرکزی در حال حاضر قارچ دکمهای تولید میشود که در دو مجموعه صنعتی و سنتی پرورش مییابند.
وی با اشاره به 13 واحد صنعتی فعال با ظرفیت تولید سالانه هزار و 360 تن افزود: این واحدها در شهرستانهای ساوه، تفرش، آشتیان، اراک، محلات، خمین و شازند فعال هستندو صد نفر به طور مستقیم در تولید این قارچ خوراکی نقش دارند.
زارعی گفت: سه واحد نیمهکاره پرورش قارچ در شهرستانهای اراک و شازند وجود دارد که با بهرهبرداری از این واحدها 300 تن به ظرفیت تولید قارچ دکمهای استان اضافه میشود./س